Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Kontaktirajte nas ovdje

Na ovoj stranici možete da pronađete korisne informacije u vezi sa našom korisničkom službom. Ako imate pozitivne ili negativne povratne informacije ili imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se sa povjerenjem. Upišite vašu e-mail adresu, komentar ili pitanje i kliknite na Pošalji. Trudit ćemo se da što prije dobijete odgovor.

Dostava  

Iako se trudimo koliko je god moguće da učinimo kupovinu u JYSK-u što ugodnijom, neki proizvodi jednostavno ne mogu da stanu u automobil prosječne veličine.
Da bismo vam pomogli da kupljeno u JYSK-u stigne do vaše kuće nudimo povoljnu dostavu. Molimo da se obratite uposlenicima u prodavnici kako bi dogovorili dostavu većih kupljenih proizvoda. 

Garancija i usluga zamjene  

U JYSK-u, artikle mijenjamo s osmijehom! Za zamjenu proizvoda nismo postavili vremensko ograničenje. Naš jedini zahtjev je da priložite račun, da je proizvod čitav, u originalnom pakovanju i neoštećen. 

Izjava 

Trudimo se da su cijene u našim letcima, katalozima i na internetu tačne. Ne možemo da prihvatimo odgovornost za neispravne cijene. Međutim, ako se pogrešna cijena pojavi, u najkraćem mogućem roku ćemo je ispraviti.

POKLANJAMO VAM KUPON U IZNOSU OD 10,- KM

Visa Mastercard