Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

Black Friday

Veselimo se Black Fridayu 2024!

Ne propustite naše izvrsne ponude i velike uštede! 
Radujemo se vašim posjetama JYSK prodavnicama i našem webshopu tokom ovog najvećeg shopping dana u godini!

Pozivamo vas na Black Friday u JYSKu

Black Friday je zasigurno najveći dan za kupovinu u godini. Black Friday dolazi iz Amerike i uvijek pada na dan nakon američkog praznika "Thanksgiving" (Dan zahvalnosti). Sam naziv dolazi iz Philadelphije i služio je kao opis povećanih gužvi pri kupovini u prodavnicama. Ovaj dan označava početak praznične kupovine novogodišnjih poklona i nudi nečuvene cijene te brojne izvrsne ponude. Te brojne izvrsne ponude u periodu prije praznika, i novogodišnjeg slavlja, jednostavno pozivaju da ove godine kupovinu poklona obavite za Black Friday. Na taj način ćete izbjeći stres kupovine poklona u zadnji momenat, ali i uštediti novac.


 

 

Koje proizvode kupiti na Black Friday?

Nudimo vam izvrsne ponude na raznim vrstama proizvoda, a bilo da ste to vi ili neko koga volite i želite razmaziti, sigurno ćete pronaći ponude koje su idealan izbor za vas. Pored jednostavne činjenice da je mudro kupiti novogodišnje poklone na Black Friday, to je i savršeno vrijeme da osvježite svoj dom. Možda trebate novi set peškira, ili su vašoj porodici potrebni novi jorgani i posteljina? Kada u JYSKu snizimo cijene, vrlo ćete jednostavno obnoviti svoj dom - bez da "udarite" po novčaniku. Naravno, na ovaj dan trebali biste i sebe počastiti, a topla i mekana deka ili lijepa lampa u vašem malom kutku za opuštanje, sigurno će unijeti dašak luksuza u vašu svakodnevnicu tokom mračnog zimskog perioda.

Da li ste već duže vrijeme željeli urediti svoj dom? Možda maštate o novim stolicama za vašu trpezariju, novom kancelarijskom stolu za radnu sobu ili novom madracu za spavaću sobu? Ukoliko je tako, onda je Black Friday idealno vrijeme kada će mašta postati stvarnost! A dodatan plus je to što se na skupljim proizvodima može posebno mnogo uštediti. Zato ako ste razmišljali da uložite u novi madrac, onda je odlična ideja da kupujte za Black Friday. Ukoliko niste sigurni koji je madrac idealan za vas, pročitajte naš Vodič kroz krevete ovdje. Ili posjetite najbližu JYSK prodavnicu i naši stručni zaposleni će vam pomoći pri odabiru. Isto važi i ako vam je potreban novi jorgan ili jastuk za spavanje. Na ovim kategorijama za vrijeme Black Fridaya postoje mnoge izvrsne ponude, pa možete obaviti odičnu kupovinu. Ukoliko niste sigurni koji proizvodi najbolje odgovaraju vašim potrebama, pročitajte naš Vodič kroz jastuke i Vodič kroz jorgane.

S obzirom da su za Black Frday izvrsne ponude na mnogim kategorijama, takođe možete kupiti i proizvode koje ću unijeti prijatno svjetlo i ugodnu atmosferu u mračni zimski period. Unutrašnja i spoljašnja rasvjeta u obliku lampica i svjetlećeg drveća, osvijetliće vaš dom ali i baštu, terasu ili balkon, te pomoći da mračno zimsko vrijeme prođe malo brže. Vjerovatno razmišljate o tome kako ove godine pogotovo trebate dodatno dotjerati svoj dom u novogodišnjem ugođaju, i zato je Black Friday idealno vrijeme da potpuno obnovite svoje novogodišnje dekoracije i uredite svoj dom. Ove godine više nego ikada trebamo širiti praznični duh i veselje!

Pripremite se za najveću shopping zabavu ove godine

Ne može se pobjeći od osjećaja da su za Black Friday baš svugdje dobre ponude, i zato je vrlo važno unaprijed biti spreman. Ako želite biti sigurni da ste ugrabili baš najbolje ponude za Black Friday, pametno je unaprijed se upoznati sa proizvodima koji se nude u asortimanu. Na ovaj način možete ciljano uhvatiti one ponude koje su za vas najvažnije.

Na ovoj stranici možete vidjeti izvrsne ponude koje vam nudimo za Black Friday. Prijavite se i na naš newsletter i dobijte Black Friday ponude direktno u svoj inbox.

Prijava na newsletter

Black Friday slavimo i u webshopu i u prodavnicama

Pozivamo vas da za Black Friday kupujete u našem webshopu na JYSK.ba, ali ste takođe i dobrodošli da kupujete u svim našim JYSK prodavnicama.

Prednost online kupovine za Black Friday je u tome što možete sjesti u svoju fotelju i opustiti se u sigurnosti svog doma dok obavljate Black Friday kupovinu. Za mnoge je ovo puno manje stresan način kupovine od posjeta fizičkim prodavnicama sa brojnim drugim sretnim kupcima. Sa druge strane, u fizičkim prodavnicama imate prednost da vidite i opipate različite proizvode.

Razlika je samo u tome što je vama bitnije kada je kupovina u pitanju. Da li želite kupovati u fizičkoj prodavnici ili online, stvar je ličnih preferencija. Na oba mjesta možete uživati u brojnim izvrsnim Black Friday ponudama.

Veselimo se vidjeti vas na Black Fridayu u JYSKu!