Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Siva fotelja kraj prozora i komoda od bambusa u pozadini. Bambusov fenjer na podu pored stola od bambusa i maslinasto-zelena stolica

Novi trend INFUSION poziva vas da se isključite

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: uredjenje enterijera, trendovi u uređenju doma, novi trendovi, noviteti

Bilo da želite da se opustite, budete kreativni ili da se udubite u posao, ovo je doba u kojem mnogi od nas dopuštaju da nas želja za isključivanjem obuzme.

U JYSKu imamo tri trenda kako biste upoznali naš asortiman jesen/zima 2021. godine: RESET BASICMINDFUL GARDEN i INFUSION.

INFUSION poziva unutra najbolje elemente iz našeg vanjskog okruženja. Dopustite sebi nadahnuće da svoju kućnu kancelariju pretvorite u mjesto gdje ćete uživati: Postavite stolicu poput prljavo bijele fotelje HUNDESTED kraj prozora i uživajte u svjetlu i pogledu.

Siva fotelja kraj prozora sa zelenom podnom vazom i policom od bambusa u pozadini


U ovoj dizajnerskoj temi oponašamo prirodu i ugrađujemo sirove teksture i organske oblike. Zaobljeni uglovi na GRIMUR korpama odličan su primjer toga.

Zidne police sa saksijama za biljke i korpama


Životni prostori evoluiraju u mirna mjesta koja pružaju udaljenost i jasnoću daleko od užurbanosti svakodnevnog života. U potrazi smo za taktilnim iskustvima poput mekanog osjećaja deke VALMUE.

Plava deka, bež deka i bež i plavi jastuci na podu


Tkanje i drvo su u fokusu, a materijali iz održivijih izvora dobijaju mekše oblike - pružajući pritom osjećaj mira i svrhe. I stol od bambusa VANDSTED i saksija za biljke MIKKI imaju zaobljene noge i prirodan izgled koji naglašava maslinasto-zelena trpezarijska stolica VASBY.

Maslinasto zelena trpezarijska stolica pored stola od bambusa


Tekstura je i dalje ključna, zajedno sa majstorstvom ili barem kraft izgledom, uvek kreiranim na skandinavski način, kao što možete vidjeti na LEONARD saksiji neutralnih boja.

Saksija za cvijeće


Boje su inspirirane prirodnim elementima, poput zemlje, vode i neba. Plave i zelene nijanse dominiraju, a zemljani tonovi umiruju cjelokupan izgled. Skladnu kombinaciju organskih oblika i mirne površine boje pijeska pronaći ćete na kolicima KANSTRUP.

Kolica u boji pijska sa kutijama za odlaganje i korpama, pored prozoraPronađite inspiraciju i u druga dva trenda u JYSKu: RESET BASIC i MINDFUL GARDEN.