Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Stolice - Trpez. stolice

 
Trp. stolica TUREBY umjetna koža krem
 
Trpez. stolica HAMMEL umjetna koža bijel
 
Trpez. stolica HAMMEL umjetna koža crna

Otkrijte svijet trpezarijskih stolica u JYSK-u

Nove trpezarijske stolice unose novi život za vaš trpezarijski stol i daju sobi svjež izgled. Ako primjerice imate bijeli stol isprobajte crne trpezarijske stolice ili stvorite moderni izgled sa stolicama u različitim bojama – a možda čak i u različitim stilovima. Naša široka paleta jastuka za stolice vam također daje bezbroj mogućnosti za poigravanje sa stilom. Jedina granica je vaša mašta!

U JYSK-u možete istražiti i pronaći savršene stolice za vaš dom – bez obzira da li ste u potrazi za trpezarijskim stolicama od ispletenog pruća, metala, drveta ili sa kožnim izgledom.

Također ste možda u potrazi za potpuno drugačijom vrstom stolice kao što su barske stolice, šarene stolice ili možda klupa za kuhinjski stol. Mogućnosti su gotovo beskrajne a svaka stolica ima svoju vlastitu posebnu funkciju. Ukoliko imate goste, sklopive stolice su praktična opcija: mogu se lako sklopiti i spremiti nakon upotrebe. Ukoliko imate problema da dohvatite kuhinjske elemente, onda stolica sa stepenicom može biti prava opcija za vas. Navratite u JYSK i istražite mogućnosti.

Ukoliko su vam potrebne i stolice i sto, u JYSK-u ćete naravno također pronaći trpezarijske garniture.

POKLANJAMO VAM KUPON U IZNOSU OD 10,- KM

Visa Mastercard