Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 7. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Super dani uz uštede do 60%!

Happy Customer Mjesec

Happy Customer Mjesec

Maj je u JYSKu Happy Customer mjesec!

Ponosni smo na stručnost i ljubaznost naših zaposlenika, a sretni kupci najveća su nam nagrada. Zato smo maj u JYSKu proglasili Happy Customer mjesecom i odlučili nagraditi naše zadovoljne kupce, ali i najboljeg zaposlenika.


Happy customer


Slikajte se sa najboljim zaposlenicima u našim prodavnicama i učestvujte u takmičenju

Zadovoljni ste uslugom koju ste dobili u našoj prodavnici? Naš prodavač pomogao vam je korisnim savjetima? Ili vam je svojom ljubaznošću jednostavno uljepšao dan? Podijelite to sa nama i učestvujte u takmičenju u kojem možete osvojiti vrijednu nagradu.

Kako učestvovati?


1. Slikajte se sa JYSK prodavačem koji vam je pomogao prilikom vaše posjete JYSK prodavnici

2. Fotografiju objavite na JYSK Bosna i Hercegovina Facebook stranici u komentarima ispod poziva na konkurs 

3. Uz fotografiju nam ukratko opišite kako vam je naš prodavač pomogao ili zbog čega je na vas ostavio dobar utisak

4. Pratite nas na Facebooku i pričekajte odabir pobjednika 8. juna 2017.


Pravila i uslovi takmičenja

 

Zadatak takmičenja

Za učestvovanje u takmičenju učesnici trebaju dostaviti autorsku fotografiju koja prikazuje njih i jednog JYSK prodavača u JYSK prodavnici, uz priču kojom opisuju svoje iskustvo kupovine ili komunikacije sa tim prodavačem. Fotografiju i priču potrebno je objaviti u komentarima ispod objave na Facebook stranici JYSK Bosna i Hercegovina koja poziva na učestvovanje u takmičenju.

Maksimalan broj fotografija koju može prijaviti isti učesnik je ograničen na 3.

Ukoliko se na fotografiji nalazi više učesnika, nagradu može osvojiti učesnik koji je napravio prijavu na takmičenje, a sve osobe prikazane na fotografiji moraju biti saglasne sa pravilima takmičenja.

Trajanje takmičenja

U takmičenje ”Happy Customer mjesec” ulaze sve fotografije i priče objavljene na Facebook stranici JYSK Bosna i Hercegovina u periodu odod 1. maja 00:00 sati do 31. maja 2017. u 23:59. Fotografije i priče moraju odgovarati zadatku takmičenja.

Izbor pobjednika

JYSKov stručni žiri u periodu od 1. do 7. juna 2017. odabrat će pobjednika takmičenja, prema kriteriju zanimljivosti i kreativnosti prijavljene fotografije i prateće priče. U takmičenju će biti odabran 1 pobjednik koji zauzima prvo mjesto. Dobitnik će biti objavljen na Facebook stranici JYSK Bosna i Hercegovina.


Nagrada za prvo mjesto

1. mjesto: Tablet Samsung Galaxy T580

Osvojenu nagradu nije moguće unovčiti. Pobjednik takmičenja biće kontaktiran putem Facebooka, a nagrada će biti uručena u nekoj od JYSK prodavnica. 

Napomene

Učestvovanjem u takmičenju učesnici pristaju na to da Organizator takmičenja pristigle fotografije koristi u marketinške svrhe kroz sopstvene kanale (na web stranici jysk.ba, Facebook stranici JYSK Bosna i Hercegovina te u štampanim promotivnim materijalima) sa ciljem promocije svojih usluga. Prilikom korištenja fotografija Organizator neće navoditi lične podatke učesnika takmičenja.

Organizator zadržava pravo manjih korekcija u tekstovima pristiglih priča, napravljenim od strane lektora. 

U takmičenju ne mogu učestvovati zaposleni JYSK d.o.o., kao ni njihova uža porodica.

Organizator zadržava pravo promjene Pravila i uslova učestvovanja.

 

Oganizator takmičenja: JYSK d.o.o.