Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Uslovi prodaje i isporuke

Navedeni uslovi prodaje i isporuke primjenjuju se na svaku kupovinu na JYSK.ba za dostavu po cijeloj Bosni i Hercegovini. Svi ugovori o prodaji sklopljeni na JYSK.ba bit će na bosanskom jeziku. Kupci moraju imati 18 ili više godina da bi kupovali na JYSK.ba.

JYSK d.o.o. Sarajevo - Novi Grad Sarajevo, koja se nalazi na adresi Kurta Schorka 7, registovana je na osnovu rješenja o registraciji JYSK d.o.o. Sarajevo, broj: 065-0-Reg-09-002538 od 24.9.2009. godine izdatog od strane Općinskog suda u Sarajevu.
MBS: JYSK: 65-01-1400-09
JIB: 4201488880004

 

1. Kako kupovati na JYSK.ba
2. Cijena artikala
3. Datum kupovine, datum plaćanja, datum isporuke
4. Plaćanje
5. Potvrda narudžbe
6. Račun
7. Isporuka
8. Usluga povrata i zamjene
9. Reklamacije
10. Pogrešna isporuka
11. Oštećena roba
12. Zaštita ličnih podataka
13. Garancija cijene

Općenito
Svi artikli i cijene istaknute na JYSK.ba isti su kao i u fizičkim JYSK prodavnicama. Međutim, mali dio artikala može se kupiti samo u fizičkoj prodavnici, dok se neki artikli mogu kupiti samo na JYSK.ba - bit će jasno istaknuto o kojim artiklima se radi. Ako imate bilo kakva pitanja u vezi kupovine na JYSK.ba, molimo vas da nam pošaljete e-poruku putem ovog obrasca ili se javite korisničkoj službi pozivom na broj 0 33 546 963 od ponedjeljka do petka od 8:00 do 16:00. Svi izloženi artikli zavise od dostupnosti ili stanja na zalihi. Nastojimo obezbijediti zalihe svih artikala te ćemo Vas upozoriti ako neki artikal nije na zalihi. Ako iz bilo kojeg razloga te izvan naše nadležnosti ne možemo nabaviti artikal, ne snosimo odgovornost za to, ali ćemo se pobrinuti da Vam artikal ne bude naplaćen.
Dali smo sve od sebe da bismo opisali i prikazali artikle što je preciznije moguće. Uprkos tome artikli mogu biti drugačiji od onoga što je napisano. Ako budete imali pitanja ili vam trebaju dodatne informacije, molimo vas da nam pošaljete e-poruku putem ovog obrasca.


SAZNAJTE PRVI JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard