Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Cyber Monday - najbolji dani za online kupovinu!

Cyber Monday – dan za najbolji online shopping!

Datum:

Kategorija: Razno

Tags: internet kupovina, webshop

Mnogi ljudi Black Friday prepoznaju kao najvažniji dan u godini kad su u pitanju posebne ponude i odlične uštede za vrijeme kupovine. Ovaj period označava i određeni početak groznice prednovogodišnjeg shoppinga. Ali jeste li čuli za Cyber Monday? Ako jeste, onda samo pripremite svoje prste za online shopping u JYSKu od ponedjeljka, 29. 11. do nedjelje, 5.12. Ako niste, svakako pročitajte tekst u nastavku. 

Cyber Monday dolazi iz SAD-a

Iako Cyber Monday (kao i mnoge druge shopping aktivnosti ovog tipa) svoje korijene vuče iz SAD-a, zadnjih godina u sve se više zemalja organizira ovaj shopping događaj. Ponedjeljak u njegovom nazivu odnosi se na prvi ponedjeljak nakon američkog praznika Thanksgiving, odnosno Dana zahvalnosti. Dan zahvalnosti u SAD-u slavi se četvrtog četvrka u novembru, a taj dan obilježava okupljanje porodice, tradicionalna hrana poput ćurke i nezaobilazni američki fudbal.

Posebne ponude za online shopping

Sam termin ‘Cyber Monday’ osmislile su marketinške kompanije sa svrhom dodatne promocije kupovine iz udobnosti fotelje, a prvi put je ovaj termin spomenut 2005. godine.

Posebnost Cyber Mondaya jest da je kupovina uz posebne uštede moguća samo putem interneta, odnosno u webshopu brandova – što se nalazi i u samom nazivu ovog događaja. Posljednjih godina popularnost Cyber Mondaya raste, a u SAD-u čak polako postaje popularniji i od Black Fridaya.

Ne propustite Cyber Monday u JYSKu!

I u JYSKu obilježavamo Cyber Monday odličnim ponudama i sjajnim uštedama. Pogledajte sve artikle koji su dostupni s oznakom 'Samo online', izaberite između više od 600 proizvoda i obavite najbolju kupovinu iz udobnosti vlastite fotelje!

Vidimo se na Cyber Mondayu - Danima online kupovine!