Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Bijela mekana fotelja i razne deke i ukrasni jastuci na njoj
Razno posuđe i pribor za jelo
Korpa i velika vaza pored drvene klupe sa dekom

Sve šta vam treba za uređenje doma

Kada je riječ o uređenju doma, nezaobilazan dio čine kreativni detalji koji unose posebnu atmosferu u prostor. U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman proizvoda i dodataka za domaćinstvo i ukrasa za kuću čime vam pružamo izuzetnu priliku da opremite svoj dom na jedinstven način. Ukrasni jastuci interesantnih dezena, dekoracije za kuću, rasvjeta, stolnjaci, okviri za slike, tepisi, ogledala, svijećnjaci, deke, umjetno cvijeće, vaze, saksije i fenjeri, kao i kutije za odlaganje različitih boja, dimenzija i materijala samo su neki od artikla koje možete kupiti u JYSK prodavnicama ili preko našeg webshopa. Dekoracijama i detaljima jedinstvenog skandinavskog dizajna osvježite svoj dom uz sjajne cijene!

 

Dekorativni artikli po povoljnim cijenama

Ne morate kupovati skupe stvari da biste napravili lijep kućni dekor. Potrebno je samo malo kreativnosti i oko za lijepo. JYSK ima mnogo lijepih stvari za dom po odličnim cijenama, koje si svi mogu priuštiti.

Odaberite svoj stil

Bilo da trebate ukrasiti svoj dom ili vikendicu, postoji niz različitih stilova na koje se možete osloniti. Dobro je inspiraciju za dekoraciju dobiti od drugih, ali trudite se dekoru dati svoj lični pečat tako da se uklopi u vaš dom u odnosu na ostale prostorije, tip kuće, boje, svjetla itd.

Romantični stil 
Neutralno uređen dom možemo opremiti u romantičnom stilu, npr. unošenjem cvjetnog uzorka, koji se može dodati diskretno i sa ukusom, tako da ostavlja utisak smirenosti. Ako se morate preseliti kod svoje djevojke, spojiti muški i ženski izraz je posebna "umjetnost". Pročitajte naše blogove i pronađite inspiraciju o tome kako možete urediti zajednički dom.

Minimalistički stil
Minimalistički i stilski dizajn je vrlo čest u Skandinaviji i sastoji se od jednostavnosti i neutralnih boja te kombinacije različtih tekstila. Pruža mir u domu tokom napornog dana. 

Retro stil
U zadnje je vrijeme takođe postalo moderno ukrašavati svoj dom u retro stilu. Prilikom dekorisanja u ovom stilu možete koristiti stari, polovni namještaj ili novi namještaj starinskog izgleda. Takođe kombinujte retro enterijere sa stvarima iz modernijeg ili živopisnijeg dekora.

Boemski dekor
Ako više volite opuštenu atmosferu, možda vam više odgovara boemski stil. Ovaj stil je šareniji i živahniji, a nekim ljudima može izgledati malo previše šarolik. Boemski stil je dobro kombinovati sa minimalističkim dekorom jer daje lagan, ali ipak elegantan i šaren izgled.  

Trendovi se stalno mijenjaju

Uzbudljiva stvar u dizajnu enterijera je to što se stilovi i trendovi kontinuirano mijenjaju i razvijaju. Kako ne biste morali mijenjati enterijer nekoliko puta godišnje i potrošili puno novaca, možete mijenjati samo detalje poput ukrasnih jastuka, prostirki, svijećnjaka i cvijeća ili biljaka i svejedno postići onaj "wow" utisak.