Najpovoljnije korpe za veš, daske za peglanje i stalci za sušenje

U potrazi ste za praktičnim rješenjem za odlaganje, sušenje i peglanje rublja? U našoj ponudi čekaju vas povoljne daske za peglanje, korpe i sušila za veš različitih oblika i veličina, koji će odgovarati različitim prostorima i potrebama domaćinstva.

Odjeću koja je spremna za pranje možete odložiti u neku od naših praktičnih korpi za rublje – na raspolaganju vam je široka paleta pletenih, platnenih ili plastičnih korpi koji će se uklopiti u svaki stil uređenja kupatila. Kombinujte dvije da biste lako obavili sortiranje rublja na šareno i bijelo. 

Takođe u našem asortimanu nudimo i parnu peglu za vertikalno peglanje o kojoj više možete pročitati u našem blogu.

Pranje, sušenje i peglanje veša je naša svakodnevnica

Korpa za rublje ...
... stvara red u domu tako što možete pospremiti svu svoju prljavu odjeću na jedno mjesto. Kupite korpu za veš koja je i praktična i liepa, tako da se uklopi u stil vašeg doma. Ako se korpa lijepo uklapa, vaši je gosti neće ni primijetiti.

Dobra daska za peglanje ili pegla na paru ...
... su dobra investicija ako imate puno košulja ili bluza za peglanje. Čvrsta i ravna površina daske za peglanje daje najbolje rezultate, a podesiva visina osigurava optimalan radni položaj. Ako nemate mjesta za dasku za peglanje, ili želite lakše rješenje u svakodnevnom životu, možete kupiti parnu peglu. Lako izravnava zgužvanu odjeću, ne zauzima puno prostora i lako se nosi u koferu na putovanja.

Stalak za sušenje ...
... je nezamjenjiv predmet za unutarnju i vanjsku upotrebu. Sušite svoju odjeću napolju na stalku za sušenje nakon ćega će odjeća da miriše svježe, a ne u sušilici - na taj način uštedite i novac i energiju. Kada zimi ne možete da izvadite veš napolje i tamo ga sušite, a nemate mašinu za sušenje veša, stalak za sušenje veša možete lako postaviti i u zatvorenom prostoru, pritom vodite računa i o vlažnosti i o unutrašnjoj klimi u vašem domu.