Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Dnevna soba sa foteljom od umjetne kože, bijelim stolićem izgleda mramora i udobnom ugaonom garniturom
Dnevna soba sa prelijepom bež ugaonom garniturom, foteljom na pruge i set stolića izgleda crnog mramora
Dnevni boravak sa interesantnim klub stolićem boje drveta, sivom sofom i modernim TV stalkom

Namještaj za dnevnu sobu odličnog kvaliteta

Dnevna soba je prostorija u kojoj provodimo najveći dio dana i jako je bitno da se u njoj osjećamo ugodno. U JYSKovom asortimanu sigurno ćete pronaći savršen komad namještaja za vašu dnevnu sobu, bez obzira na to je li predmet vaše potrage udoban trosjed na razvlačenje i stolić za kafu lijepog dizajna, fotelje za popodnevni odmor (uz neizostavan tabure), ogledalo koje će vizuelno otvoriti prostor, konzolni stolić koji decentno privlači pažnju, lijepa i prostrana ugaona garnitura ili nešto sasvim drugo. Klasičan ili moderan izgled, ili možda kombinacija različitih stilova – sve je moguće uz različite serije namještaja dostupne u našim prodavnicama i u webshopu.

Možda je za unošenje osvježenja u dnevni boravak ili spavaću sobu dovoljna nova komoda uz dekoracije koje odgovaraju vašem stilu uređenja, a možda ste spremni za veći ’make over’ pa će kauč, tabure sa prostorom za odlaganje i nova TV komoda napraviti željeni efekat. Ne zaboravite i na nenadane goste – uz ugaone garniture i kauč na razvlačenje svaka dnevna soba se brzo pretvara u privremenu sobu za goste!

Veliki izbor namještaja za svačiji ukus

Svi znamo koliko je važno da naš dom bude ugodno mjesto za boravak. Dom je naša mala oaza i mjesto u kojem možemo izraziti svoj jedinstveni stil.

Kauč
Kauč je centralno mjesto dnevne sobe i možda najvažniji komad namještaja u njoj. Ako tražite novu garnituru, mi u JYSKu imamo veliki izbor sofa, sofa na razvlačenje i ugaonih garnitura od različitih materijala i boja, a ne pravimo kompromise u dizajnu i udobnosti. Naći ćete i male i velike kauče u mnogo različitih veličina, pa ćete lako moći izabrati onu koja se uklapa u vašu dnevnu sobu. 

Stolić za kafu
Nema kauča bez stolića - ovo je istina u većini domova. Uz stolić za kafu dobijate mjesto za daljinski upravljač i grickalice / piće, a možete ga koristiti kao podnožje za noge. Birajte između okruglog ili četvrtastog stolića za kafu u različitim veličinama i od različitih materijala. 

TV stalak
U većini domova dnevni boravak sadrži i televizor. Odabirom TV komode koja odgovara vašem životnom stilu, možete biti sigurni da će se vaš televizor uklopiti s dekorom i da pri tome neće izgledati previše dominantno. Možda biste radije koristili policu za knjige ili ormarić kao TV stolić i tako dobili više prostora u ormaru. U JYSK-u imamo TV stalke za svačiji ukus i potrebe.

Fotelja i police za knjige
Osvježite svoju dnevnu sobu foteljom, stolicom za ljuljanje, stolićem ili naslonite noge na praktični tabure. Police i komode imaju nekoliko pametnih funkcija, a mogu služiti i kao sobna pregrada i za organiziraniji enterijer.

Kauč ​​na razvlačenje
Ako imate ograničen prostor u svom domu, možete ubiti dvije muhe udarcem i investirati u kauč na razvlačenje. Ovakve kauče možete koristiti i kao dnevni krevet ili kao krevet za goste. Mogućnosti je zaista mnogo.

Njega namještaja
Omogućite optimalno održavanje vašeg namještaja kupovinom artikala koji štite vaš namještaj i pod. Zaštite vaš pod od ogrebotina nastalih od nogu namještaja sa štitnicima od filca

Dekoracija dnevnog boravka

Kada je uređenje enterijera sa namještajem gotovo, nedostaju vam još samo mali ukrasni predmeti koji će pomoći da u svoj dom uneste dodatni život i toplinu. Naš izbor lampi, slika, dekoracija i ukrasnih jastuka pogledajte ovdje.

Na našem blogu možete pronaći mnogo savjeta i inspiraciju za uređenje enterijera. Tu možete pročitajti savjete o idealnom dekoru dnevne sobe, koji će odgovarati i vašem novčaniku, ali i vašem stilu uz odličan kvalitet. Pronađite inspiraciju za uređenje dnevne sobe u okviru budžeta, dobijte dobar savjet o odabiru stolića i sofe ili iskoristite naše preporuke za optimizaciju prostora i mogućnosti odlaganja.