Čvrsto spavajte sa jorganom iz JYSKa

Dobar san je bitan za vaše zdravlje. Kada se probudite svježi i odmorni, imate dovoljno energije da se lakše suočite sa izazovima koje donosi dan. 
U JYSKu ćete pronaći veliki izbor jorgana i duplih jorgana - sa prirodnim punjenjem (paperje i perje) ili sa vlaknastim punjenjem. Punjenje koje više volite je stvar ličnog izbora.

Mnogo ljudi spavaju sa istim jorganom tokom godine, ali korištenje dva različita jorgana je ustvari idealno – tj. lagani ljetni jorgan i topliji jorgan za zimu. Korištenje dva sezonska jorgana će vam pomoći da izbjegnete nesanicu, znojne noći ljeti a grijaće vas zimi. U isto vrijeme, vaša dva jorgana će trajati duže nego što bi trajao jedan koji bi koristili tokom cijele godine.
Postoje mnoge odluke koje morate donijeti kada dođe vrijeme za novi jorgan i ugodnije spavanje. Da li treba da ima vlaknasto ili prirodno punjenje? Da li treba da bude dupli jorgan? Koliko topao bi jorgan trebao da bude? I koliko dug bi trebao biti? Posjetite vaš lokalni JYSK, gdje možete dobiti sve savjete i podršku koju trebate. Možete takođe provjeriti našu web stranicu i mnoge vodiče koje ćete tamo naći. Naš vodič kroz jorgane će vam sigurno pomoći pri odabiru savršenog jorgana za vas.

Jorgani - Miješano

Prirodno punjenje - BASIC ?

Prirodno punjenje - PLUS ?

Prirodno punjenje - GOLD ?

Prirodno punjenje - Razni

Teški Jorgani - PLUS ?

Vlaknasto punjenje - BASIC ?

Vlaknasto punjenje - PLUS ?

Vlaknasto punjenje - GOLD ?