Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Elegantan drveni stalak za odjeću
Spavaća soba sa bijelim ormarima, komodom i bračnim krevetom
Dvije lijepe pletene korpe i deka u jednoj od njih pored velike bijele vaze

Namještaj za pohranjivanje za cijeli dom i svačiji ukus

Namještaj za odlaganje je idealno rješenje ukoliko je vaš dom uvijek prenatrpan ili se vrlo lako napravi nered. Uz kombinaciju ormara, komoda, polica i kutija/korpi za odlaganje na dobrom ste putu da svoj dom učinite što funkcionalnijim i urednim.

Namještaj za odlaganje ne bi trebao biti samo praktičan već i lijep i dekorativan, tako da se lako može uskladiti sa vašim ličnim stilom uređenja. U JYSKu zato možete pronaći velika i mala rješenja za odlaganje: ormare, komode, ladičare, police, pregradnike, klupe, stalke za odjeću, korpe, cipelare, vješalice za kapute i mnogo više od toga izrađene od raznih materijala i u raznim bojama bojama, prelijepog dizajna – a sve po povoljnim cijenama! Za svakoga po nešto!

Inspiracija za održavanje doma urednim

Ponekad može biti teško održati dom urednim tokom napornog radnog dana. Srećom, u JYSKu imamo mnoštvo odličnih rješenja za skladištenje koja će vam olakšati svakodnevicu bez obzira tražite li namještaj od drveta, metala, plastike ili bambusa.

Stvorite više prostora na podu

Ako nemate puno površine na podu ili je želite imati više, možete odabrati komad namještaja koji se može objesiti na zid, poput zidne police ili ormarića za cipele. Ovaj namještaj takođe olakšava usisavanje. Zamijenite klasična vrata ormara kliznim vratima - pružaju više prostora ispred samog ormara i možete iskoristiti puni potencijal prostorije. Ovo je posebno prednost ako soba nije jako velika. Ako je potrebno, odaberite klizna vrata sa ogledalom i ubijte dvije muhe jednim udarcem. Ne zaboravite kupiti i vješalice za garderobu kako bi odjeća lijepo visila.

Ovdje pročitajte kako odabrati pravi ormar za vaše potrebe.

Koji komad namještaja da odaberem?

Ako ne znate koji namještaj za odlaganje odabrati, morate prije svega razmisliti za šta će se koristiti i koliko prostora imate. Osim toga, bitno je i da namještaj odgovara vašem ukusu i da se uklapa u dekor vašeg enterijera. U manjim domovima može biti prednost odabrati komad namještaja koji služi više od jedne namjene, kao što je pregrada koja može funkcionirati i kao pregrada i kao polica za knjige sa prostorom za ukrasne predmete i odlaganje sitnica.