Širok asortiman modernih stalaka za odjeću

Stalak za odjeću izvrsna je alternativa ili samo dopuna vašem ormaru ukoliko vam nedostaje prostor za odlaganje odjeće. Stalak za odjeću je dekorativan komad namještaja, a ima i korisnu funkciju - može se koristiti i za izlaganje vaše najljepše odjeće. Ovakvo rješenje za odlaganje možete koristiti u spavaćoj sobi za garderobu koju ne želite gužvati u ormaru, ali i u hodniku, na ulazu u stan, za vješanje kaputa vaših gostiju - praktično je i elegantno rješenje. Ako odaberete stalak za odjeću sa policom na dnu, i odjeća i obuća biti će na jednom mjestu i uvijek dostupni. U JYSKu se slažemo da stalci za odjeću moraju da budu kvalitetni i veoma stabilni, tako da čvrsto stoje na podu i ne ruše se pod većom količinom okačenih stvari. Kupovinom stalka za odjeću dobićete savršeno rješenje za garderobu koje odlikuju kvaliteta, trajnost i lijep dizajn po super cijeni. Istražite našu ponudu stalaka za odjeću i pronađite najbolju ponudu za vas.

11 proizvodi
    11 proizvodi

    Stalak za odjeću mora biti stabilan

    Nema svrhe da ulažete u stalak za odjeću ako ćete morati brinuti o tome je li njegova nosivost i stabilnost dovoljno dobra. Zato su naši stalci za odjeću izrađeni od jakih i izdržljivih materijala koji garantiraju čvrstu i stabilnu konstrukciju. Stakle za odjeću pronaći ćete od izdržljivog drveta, ali i od čelika, hroma i metala. Prednost im je što imaju podesivu visinu, pa ga možete prilagoditi odjeći koju želite objesiti.

    Stalak za odjeću sa policom za obuću - držite sve na jednom mjestu

    Razmislite o tome trebate li stalak za odjeću sa točkovima ili bez njih, ovo je ovisno o vašoj potrebi za jednostavnim premiještanjem odjeće iz jednog dijela prostorije u drugi. Većina naših stalaka ima i policu na dnu za dodatno skladištenje. Ovdje možete staviti presavijenu odjeću, odložiti svoju obuću, koristiti je kao policu za torbe ili ukrasiti lijepim korpama ili kutijama za čarape i donje rublje. Na nekim modelima stalaka za odjeću šipka za vješanje se proteže i sa bočne strane i idealna je za vješanje torbi i šešira.