Širok asortiman modernih stalaka za odjeću

Stalak za odjeću izvrsna je alternativa ili dopuna vašem ormaru ukoliko vam nedostaje prostor za odlaganje odjeće. Stalak za odjeću je dekorativan komad namještaja, a ima i korisnu funkciju - može se koristiti i za pokazivanje vaše najljepše odjeće. Ovakvo rješenje za odlaganje možete koristiti u spavaćoj sobi za garderobu koju ne želite gužvati u ormaru, ali i u hodniku, na ulazu u stan, za vješanje odjeće vaših gostiju - praktično je i elegantno rješenje. Ako odaberete stalak za odjeću sa policom na dnu, i odjeća i obuća biti će na jednom mjestu i uvijek vam dostupni. U JYSKu se slažemo da stalci za odjeću moraju biti kvalitetni i veoma stabilni, tako da čvrsto stoje na podu i ne ruše se pod većom količinom okačenih stvari. Kupovinom stalka za odjeću dobićete savršeno rješenje za garderobu koje odlikuju kvaliteta, trajnost i lijep dizajn po super cijeni. Istražite našu ponudu stalaka za odjeću i pronađite najbolju ponudu za vas.

  Odlaganje - Stalci za odjeću

  Stalak za odjeću GUDME crna/hrom
  35,- KM/kom
  69,95 /kom
  UŠTEDA 50%
  basic
  Stalak za odjeću GUDME dupli crna/hrom
  45,- KM/kom
  89,95 /kom
  UŠTEDA 50%
  basic
  Stalak za odjeću LYNGDAL crna
  75,- KM/kom
  109,- /kom
  UŠTEDA 31%
  basic
  Stalak za odjeću LYNGDAL bijela
  75,- KM/kom
  109,- /kom
  UŠTEDA 31%
  basic
  Samo online
  Stalak za odjeću VIRUM crna
  85,- KM/kom
  119,- /kom
  UŠTEDA 29%
  plus
  Samo online
  Stalak za odjeću GAMLEBRO hrom
  125,- KM/kom
  169,- /kom
  UŠTEDA 26%
  plus
  Stalak za odjeću VANDSTED bambus
  150,- KM/kom
  199,- /kom
  UŠTEDA 25%
  basic
  Samo online
  Stalak za odjeću JENNET natur/crna
  150,- KM/kom
  199,- /kom
  UŠTEDA 25%
  plus

  Stalak za odjeću mora biti stabilan

  Nema svrhe ulagati u stalak za odjeću ako ćete morati brinuti o tome je li njegova nosivost i stabilnost dovoljno dobra. Zato su naši stalci za odjeću izrađeni od jakih i izdržljivih materijala koji garantiraju čvrstu i stabilnu konstrukciju. Stakle za odjeću pronaći ćete od izdržljivog drveta, ali i od čelika, kroma i metala. Prednost im je što imaju podesivu visinu, pa ga možete prilagoditi odjeći koju želite objesiti.

  Stalak za odjeću sa policom za obuću - držite sve na jednom mjestu

  Razmislite o tome trebate li stalak za odjeću sa kotačima ili bez njih, ovo je ovisno o vašoj potrebi za jednostavnim premještanjem odjeće iz jednog dijela prostorije u drugi. Većina naših stalka ima i policu na dnu za dodatno skladištenje. Ovdje možete staviti presavijenu odjeću, odložiti svoju obuću, koristiti je kao policu za torbe ili ukrasiti lijepim korpama ili kutijama za čarape i donje rublje. Na nekim modelima stalaka za odjeću šipka za vješanje se proteže sa strane i idealna je za vješanje torbi i šešira.