Širok izbor prekrasnih dekoracija za vaš dom

Dekorativni artikli su jedan od važnih elemenata koji oplemenjuju prostor, uz pomoć kojih enterijer dobija posebnu notu. U širokom JYSK asortimanu možete pronaći zaista veliki izbor dekoracija, ukrasa, a i možda i savršenih poklona za dragu osobu - svijećnjake različitih materijala, interesantne okvire za slike, ukrasne poslužavnike, kutije za nakit, fenjere, moderne satove, vaze, budilnike, umjetno cvijeće, zanimljive zdjele, veliki izbor saksija. Sve što preostaje jeste da izaberete neki od dekorativnih proizvoda prema vašim potrebama koje ćete uklopiti u svoj dom.

209 proizvodi
    209 proizvodi

    Osvježite svoj prostor uz par sitnica

    Želite da u svoj dom unesete malo boje ili jednostavno malo osvežite prostor? Dekorativni artikli su pravo rešenje - uz samo par pažljivo odabranih sitnica, vaš dom može dobiti potpuno novi izgled. Zato smo za vas pripremili širok asortiman aksesoara za dom - sveća, dekorativnih kutija, ukrasa, vaza, tabla sa slovima, salveta, veštačkog cveća.

    Trendovi za uređenje enterijera se konstantno razvijaju

    Uzbudljiva stvar u vezi sa dizajnom enterijera je da se on kontinuirano razvija. Stil i trendovi se stalno menjaju. Da ne biste morali da menjate enterijer u potpunosti nekoliko puta godišnje, možete biti u toku sa trendovima uz povoljnije dodatke i dekoracije poput ukrasnih jastuka, prostirki, svećnjaka i cveća ili biljaka.