Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Veliki izbor kancelarijskog namještaja

Radne sobe ili kućne kancelarije su prostori u kojima provodimo najveći dio našeg dana, pa zašto ti prostori onda ne bi bili i najugodniji? 

U JYSKu vam nudimo širok izbor namještaja za vašu radnu sobu, kao što su gejmerske i kancelarijske stolice, radni stolovi ali i stalci za laptope i oprema za vašu kućnu kancelariju. Bez obzira na veličinu vaše kućne kancelarije u JYSKu ćete sigurno pronaći kvalitetan kancelarijski namještaj za vas. Naši radni stolovi kao i kancelarijske stolice dolaze u različitim veličinama i izrađene su od raznih materijala. Osim širokog izbora namještaja za radnu sobu, nudimo vam i raznu opremu za kancelariju koja će vam pomoći da organizujete svoj radni prostor i radite produktivnije. 

Kupovinom odgovarajućeg kancelarijskog namještaja možete osigurati najbolje radne uslove u svojoj kućnoj kancelariji.
 

Inispiracija za uređenje kancelarije

Trebate li mjesto za rad kod kuće ili želite osvježiti dizajn svoje kućne kancelarije? U JYSKu ćete pronaći pravi kancelarijski namještaj za kvalitetno i prijatno radno okruženje. Nudimo vam širok izbor radnih stolova, stolova sa podesivom visinom, kancelarijskih i gejming stolica, podmetača za stolice i polica za odlaganje. U JYSKu imamo širok asortiman kvalitetnog uredskog namještaja. Pogledajte izbor na ovoj stranici i pronađite dobru ponudu.

Dizajn kancelarije može imati veći uticaj na vašu efikasnost i kreativnost nego što mislite. Kućna kancelarija ne mora biti praktična i dosadna. Posvetite se dekoru svoje radne sobe i stvorite moderan i ugodan prostor. Bilo da volite moderan dizajn ili se više fokusirate na udoban ili funkcionalan namještaj, JYSK ima ponešto za svakoga. 

Pročitajte naše savjete za uređenje vašeg kućne kancelarije.

Šta je bitno za vašu kućnu kancelariju?

Bilo da imate sobu posvećenu kućnoj kancelariji/radnom prostoru, ili da se radi o kutku za rad u spavaćoj sobi, hodniku ili dnevnoj sobi, postoje razne stvari koje su vam bitne.

1. Dobro sjedite – pobrinite se da pronađete udobnu kancelarijsku stolicu koja vam osigurava da udobno sjedite i dobijete potrebnu podršku, a ne samo da ima lijep dizajn. Ovo je posebno važno ako ste gejmer ili radite mnogo sati. Srećom, u JYSKu možete kupiti kancelarijskeigrake stolice koje ispunjavaju oba zahtjeva.

2. Praktičan i uredan radni stol - ključni element u kancelariji i vrlo je važno da ispunjava nekoliko bitnih uslova. Ako se stol koristi kao radna stanica, on mora biti funkcionalan, eventualno se može podizati i spuštati, i treba imati dovoljno prostora na stolu te ladice za odlaganje papira i raznih kancelarijskih materijala. Ako radni stol služi samo za potrebu vašeg hobija, možete se zadovoljiti minimalističkim i jednostavnim stolom, koji pruža dobar prostor za noge i jednostavnost u dekoru.

3. Skladištenje kancelarijskog materijala - ovdje su bitna razna rješenja za odlaganje u koja se lako može pospremiti nered sa stola to su npr. ladice, ladičari i ormarići. Odaberite npr. ladičar sa točkovima, samostojeće police ili komodu. Takođe koristite držač za časopise ili korpe i kutije, koji su u isto vrijeme i dekorativne.

4. Dobro osvjetljenje – efikasna stolna lampa pruža najbolje uslove za rad da se koncentrišete na posao – posebno kada je vani mrak. Često luster ili plafonska lampa nije dovoljna. JYSK ima veliki izbor rasvjete koja je i dekorativna i praktična.

Ako vam je potreban odmor od tog radnog prostora, možete se zavaliti u sofu ili fotelju sa pametnim stalkom za vaš za vaš laptop.