Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Tri različite vrste stolica i radnih stolova za home office

Vodič: kako odabrati kancelarijsku stolicu za home office

Kad idete u kupovinu nove kancelarijske stolice, trebate uzeti u obzir neke od ovih stvari:

  • Kakvu vrstu materijala preferirate? Umjetnu kožu lako je očistiti, ali tkanina ili mreža mogu biti prijatnije - posebno tokom toplih perioda.
  • Kakav oslonac za leđa želite/vam je potreban?
  • Imate li posebnu radnu sobu ili želite da se vaša nova kancelarijska stolica uklopi u namještaj vaše trpezarije ili dnevnog boravka?

U ovom blogu vodimo vas kroz različite mogućnosti kancelarijskih stolica koje možete pronaći u JYSKu.

Prave kancelarijske stolice

Želite da sjedite - i osjećate se - kao šef? Tada je TJELE stolica pravi izbor za vas. Sa visokim naslonom, podstavljenim sjedištem i naslonima za ruke, to je vrhunski izbor kancelarijske stolice. TJELE je prilagodljiva po visini i izuzetno je udobna tokom dužih razdoblja sjedenja. Površina je od umjetne kože, a lako se čisti i održava.


SKODSBORG ima sličan izgled kao i TJELE, ali je od tkanine, koja može malo bolje prijanjati uz noge i leđa kada duže sjedite. Stolica SKODSBORG je takođe dostupna i u crnoj boji.

Kancelarijska stolica od sive tkanine za radnim stolom


ASPERUP je mrežasta kancelarijska stolica koja će vas iznenaditi svojom udobnošću. Mreža je prozračan materijal koji je vrlo prijatan tokom ljetnih mjeseci, ali i u ostatku godine pruža prozračnost uz udobnost.

Mrežasta kancelarijska stolica za crnim podesivim stolom

Moderne kancelarijske stolice

Ako nemate posebnu radnu sobu već radite iz dnevne sobe, možda biste više voljeli stolicu koja bi se uklopila u uređenje kompletnog boravka. SNEDSTED je moderan izbor - kancelarijska stolica podesiva po visini, od umjetne kože sa hromiranim postoljem.

Bijela kancelarijska stolica za radnim stolom sa ladicom i prostorom za odlaganje


Kancelarijska stolica JONSTRUP odgovara našim trpezarijskim stolicama iste serije, pa ako ih imate i oko trpezarijskog stola, možete stvoriti ujednačen izgled u svom domu.


ABILDHOLT je ergonomska kancelarijska stolica od sive tkanine, podesive je visine i ima udobno sjedište. Naslon je oblikovan tako da podupire leđa kada sjednete.

Kancelarijska stolica od tkanine i podesiv radni stol pored prozora


Gaming stolice

Ako ste strastveni igrač kompjuterskih igrica, važno je voditi računa o položaju tijela tokom dugih gaming sesija. Namjenska gaming stolica mogla bi biti pravi izbor za vas. Jedna od opcija je udobni HAVDRUP koji se može podesiti po visini, a ima funkciju postupnog naginjanja za ublažavanje povratnog pritiska tokom višesatnog igranja igrica.

Gaming stolica i kompjuterski stol

 

Saznajte više

Promijenite svoj dom pomoću zavjesa

Promijenite svoj dom pomoću zavjesa

Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Kako formirati radni prostor u postojećem enterijeru

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

Kako organizovati radni prostor za rad od kuće

U fokusu: EGELEV kolekcija

U fokusu: EGELEV kolekcija