Komode za TV za svaki stil uređenja

TV komode su prije svega funkcionalni komadi namještaja, ali raznovrsni modeli modernog ili tradicionalnog dizajna mogu biti i praktični i dekorativni.

Komoda za TV je neophodna ako nemate priliku da okačite televizor na zid. U JYSKu ćete pronaći TV-stalke raznih boja i materijala, što znači da ćete sigurno pronaći model koji odgovara vašem omiljenom stilu i ukusu. Među stalcima za televizore u JYSKu imamo modele koji su napravljeni od drveta, metala ili sa završnim slojem u bijelom visokom sjaju. Mogu se ili uklopiti u lični stil vašeg doma ili ukoliko to želite - mogu se isticati svojim jedinstvenim dizajnom.

Komode za TV dolaze u veličinama od 80 cm do 190 cm koje će odgovarati veličini vaše sobe i željenom nivou vidljivosti. Na primjer, možda ćete odabrati usku komodu sa kliznim vratima za vaš novi studentski stan ili praktični model koji ima i ladice i police da napravite dodatni prostor za vaše knjige i vaze sa biljkama.

Takođe možete zaštititi vaš pod koristeći filcane jastučiće ili štitnike za namještaj ispod vašeg TV-stalka.

TV komode - funkcionalne i praktične

Mnoge JYSKove komode za TV imaju dovoljno prostora za odlaganje, tako da sakrivajući kablove, konzolu za igre i daljinski upravljač u TV komodu, možete stvoriti red u vašoj dnevnoj sobi. Ovo je posebno zgodno ako imate "male prstiće" po kući. 

Svojoj TV komodi možete na police dodati nekoliko malih korpi ili kutija ako vam treba više prostora. Ovo će vam dati lak i jasan pregled vaših stvari.

Šta trebate uzeti u obzir?

Komoda za TV može zauzeti relativno veliku količinu prostora u dnevnom boravku, te je stoga važno odabrati namještaj koji najbolje odgovara vašem domu. Nakon što odlučite koliki bi TV-stalak trebao biti, možete početi razmišljati o dizajnu i stilu. Ako vaš televozor treba okačiti na zid, možete se zadovoljiti i uskim TV-stalkom koji ćete smjestiti uza zid ispod televizora, dok je širi TV-stalak potreban da bi televizor stajao na nogama.

U JYSKu imamo TV-stalke koji odgovaraju svakom stilu uređenja. Ako volite topao i miran izraz, odaberite drvenu komodu za TV. Materijali poput metala i stakla obično se bolje uklapaju u strog i minimalistički enterijer.