Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! SUPER DANI - Uštedite do 60%!


 

Trenutno su moguća kašnjenja prilikom isporuke online narudžbi. Izvrsna ponuda za vašu kompaniju.

Mekane braon tedi kućne čizmice ispod drvene stoličice
Dozer tekućeg sapuna i držač četkica za zube pored nesesera u kupatilu
Peškiri na gomili i bijeli dodaci za kupatilo

Uređenje i opremanje kupatila nikad nije bilo lakše

Kupatilo je veoma važna prostorija u svakoj kući ili stanu jer u njemu provodimo dobar dio vremena. To je obično prvo mjesto na koje idemo ujutro kada ustanemo da se istuširamo i spremimo za radni dan, a to je i posljednje mjesto u kojem se spremamo prije nego što odemo na spavanje. Upravo zato vaše kupatilo mora biti i udoban prostor za boravak. Uređenje kupatila novim kupatilskim namještajem može biti veoma skupo. Umjesto toga, može jednostavno zamijeniti neke osnovne stvari i dekorativne proizvode koji ne koštaju puno. Uređenje i opremanje kupatila dolaskom u JYSK postaje jednostavan zadatak, jer ćete kod nas pronaći sve što vam je potrebno, uz uvijek povoljnu cijenu. 

U JYSKovom webshopu čeka vas široka ponuda mekanih peškira različitih boja, udobni kućni ogrtači, prostirke za kupatilo, tuš zavjese, karniše za tuš, kao i velik izbor dodataka pomoću kojih će vaše kupatilo postati elegantno i lijepo uređen prostor.
Na našem blogu pronaći ćete najbolje ideje za uređenje modernog kupatila i saznati kako najjeftinije opremiti svoje kupatilo.

Pronađite inspiraciju za uređenje kupatila

Tepisi za kupatilo, zavjese za tuš, peškiri i druga oprema za kupatilo – sve je to ključno za imati da bi kupatilo bilo funkcionano, ali nije uvijek lako postići harmoniju kad je u pitanju uređenje kupatila. Pronađite inspiraciju na našim stranicama, a iz široke ponude proizvoda odaberite one koji će vam pomoći da vaše kupatilo postane mjesto u kojem ćete rado započinjati i završavati svaki vaš dan.

Inspiraciju za uređenje, kao i savjete za održavanje vaših peškira i ostale kupatilske opreme pronađite u našem blogu.

Kupaonski pribor koji se uklapa u svako kupatilo

Bez obzira koji stil i ukus imate, u JYSKu možete lako pronaći nešto što vam odgovara. Naši su proizvodi dostupni u mnogim bojama, modelima i veličinama, tako da možete urediti kupaonicu sa svim proizvodima u istom stilu. Odaberite lijepu prostirku za kupatilo u istoj boji kao peškiri i zavjesa za tuširanje - izgleda sjajno i osvježava dekor. Istovremeno, možete odabrati par mekanih papuča koje odgovaraju vašem bademantilu. JYSK ima i veliki izbor različitih tekstila kao što su pamuk, mikrovlakna, frotir, lan, flis i velur, tako da se za svakoga nađe ponešto. A ako se umorite od jednog stila/dizajna ili boja kupatila, sve se lako može zamijeniti.

Pročitajte naš blog post o tome kako nadograditi izgled vašeg kupatila za malo novca.