Lampe, lusteri i LED rasvjeta za vaš sjajan dom

Prilikom uređenja doma, rasvjeta igra vrlo važnu ulogu i vašem enterijeru daje poseban ugođaj. Prilikom izbora osvjetljenja za svoj dom, bilo da tražite jednostavnu stolnu lampu, luster ili možda ukrasnu rasvjetu, u našem asortimanu ćete naći razna rasvjetna tijela koja tražite tražite.
 

Odaberite idealnu sijalicu

Nakon što odaberete izvor svjetlosti, važno je da odaberete pravu sijalicu. Količina svjetlosti može imati veliki uticaj na raspoloženje i atmosferu u vašem domu. U našem asortimanu, između ostalog, imamo velike lijepe, stilizovane sijalice sa žarnom niti koje su moderne za korišćenje bez abažura, jer bacaju prijatno svjetlo. Pronađite svoju novu lampu i sijalicu ovdje na JYSK.ba

Prednosti lampi na baterije

Lampe na baterije spadaju u noviji dio našeg asortimana, a imaju niz prednosti:

  • Praktičnost: lampa se lako pomjera
  • Ne zahtijeva utikač za struju: može se postaviti bilo gdje
  • Koristi se kao zamjena za svijeće i fenjere
  • Ne pregrijavaju se
  • Do 15.000 sati gorenja
  • Manji račun za struju
  • Uštedite novac korištenjem punjivih baterija

Mnoge naše baterijske lampe imaju meko i prijatno svjetlo. Idealne su za korišćenje kao kao noćno svjetlo u dječjoj sobi.

Imajte na umu da se ove lampe ne mogu koristiti napolju i da se baterije moraju kupiti zasebno.

Koristite lampe u svom dekoru

U zimskim mjesecima veća je potreba za lampama i dobrom rasvjetom u našem domu – bilo da je u pitanju lampa za čitanje, noćna lampe, lampa za trpezarijski stol ili samo ugodna rasvjeta. Lampe u našem asortimanu u vaš dom unijeti će se klasični skandinavski minimalizam, ali takođ i romantični stil mekih linija. Fokusiramo se na industrijske materijale kao što su brušeni čelik, crni metal i staklo, ali i na prirodne materijale kao što su bambus i drvo.