Moderne lampe za svaku prostoriju vašeg doma

Osim što osvjetljavaju vašu sobu, lampe u nju unose i posebnu prijatnu i toplu atmosferu. U JYSKu možete pronaći svoje novo noćno svjetlo, dječju lampu, lampu za dnevnu sobu, stolnu lampu za čitanje ili viseću lampu. Ukoliko tražite posebnu lampu za dječju sobu, istražite našu veselu ukrasnu rasvjetu. JYSK u svom asortimanu nudi lampe modernog, retro i klasičnog dizajna izrađene od raznih materijala poput bambusa, metala, čelika, keramike ili stakla. Bez obzira volite li crno-bijele ili šarene lampe, mi sigurno imamo savršenu lampu za vas.

17 proizvodi
  17 proizvodi

  Pronađite idealnu lampu za vaš dom

  Zavisno o tome da li živite u velikom ili malom prostoru, postoje određene stvari koje možete uzeti u obzir po pitanju dekoracije i osvjetljenja. JYSK ima veliki izbor različitih vrsta rasvjetnih tijela kao što su stolne lampe, ukrasne lampice, lusteri i podne lampe, tako da postoji nešto za svakoga - i za svaki dom.

  Lampe za mali dom

  Ako živite u malom stanu ili imate mnogo manjih prostorija, važno je da sobe kvalitetno osvijetlite. Dobra rasvjeta koja seže sve do uglova prostorije pomaže u stvaranju osjećaja dodatne širine prostora. Stoga su vam potrebne lampe koje daju puno svjetla, a da ne zauzimaju puno prostora. Birajte lampe minimalističkog izgleda, jer neće zauzimati previše prostora u vašim sobama. To mogu, na primjer, biti lampe u jednostavnim bojama kao što su crna, bijela ili siva. Stolna lampa na prozorskoj dasci ili lampa sa štipaljkom na polici mogu biti dobro rješenje za unošenje svjetlosti u uglove sobe bez da zauzimaju mnogo prostora.

  Lampe za velike prostorije

  Ako živite u većoj kući, mogućnosti su brojne. Veliki prostori često zahtjevaju više od jedne lampe, pa koristite opciju od nekoliko lampi da pokažete svoj lični stil. Zelena, plava ili crvena lampa će dodati lični pečat vašem domu

  Veliki luster, iznad, na primjer, trpezarijskog stola može se kombinovati sa stolnom lampom na kredencu ili podnom lampom pored fotelje. Možete odabrati da se držite jedne lampe koja se ističe - ili se odlučite za lampe od uzbudljivih materijala i oblika. Oku će biti zanimljiviji lusteri od bambusa ili modernog oblika.