Udobne sofe za vaš dnevni boravak

Kauč je bez sumnje centralni komad namještaja vaše dnevne sobe. Na njemu se možete opustiti nakon napornog dana na poslu, ležati sa knjigom u ruci ili uživati u dobrom filmu sa prijateljima i porodicom. U JYSKu ćete pronaći široku lepezu modela kauča koja će zadovoljiti vaše potrebe i uklopiti se u vašu dnevnu sobu. Među vrstama kauča koje ćete naći u našem asortimanu su:

 • Dvosjedi
 • Trosjedi
 • Ugaone garniture
 • Kauči sa produžetkom za noge

Razni modeli omogućavaju vam da kreirate svoj lični udobni kutak u dnevnoj sobi. U našem asortimanu ćete naći ugaone garniture, dvosjede i trosjede raznih boja i materijala, koji će vam pomoći da odredite izgled vašeg dnevnog boravka, ali i ponuditi praktično mjesto za spavanje vašim gostima.

Možete, na primjer, napraviti porodični kutak sa svijetlim bojama, kombinacijom dvosjeda i trosjeda; s druge strane ćete možda željeti da se odlučite za tamniji kauč sa produžetkom za noge. Pjenasto punjenje u našim kaučima pruža optimalnu udobnost za sjedenje, a dodavanjem atraktivne deke i nekoliko šarenih jastučića stvorićete prave uslove za potpuno opuštanje.

  Dnevna soba - Sofe

  Dvosjed LISELEJE natur
  349,- KM/kom
  plus
  Samo online
  Trosjed+dvosjed EGENSE svjetlo siva
  1299,- KM/kom
  1498,- /kom
  UŠTEDA 13%
  Samo online
  Dvosjed DAMHALE crna
  699,- KM/kom
  plus
  Samo online
  Duži dvosjed EGEDAL siva
  999,- KM/kom
  basic
  Samo online
  Trosjed KARE svjetlo siva
  999,- KM/kom
  gold
  Samo online
  Trosjed KARE tamno zelena
  999,- KM/kom
  gold
  Samo online
  Ugaona garnitura KARISE siva
  1000,- KM/kom
  basic
  Samo online
  Trosjed AARHUS tamno siva
  1199,- KM/kom
  gold
  Samo online
  Trosjed ABORG svijetlo siva
  1199,- KM/kom
  gold
  Samo online
  Podesivi dvosjed BATUM crna
  1499,- KM/kom
  plus
  Samo online

  Opremanje dnevne sobe

  Vizualni izgled nije jedini bitan dio dekora neke prostorije. Za dnevnu sobu često su puno važniji faktori prostranost i udobnost.

  Različite vrste kauča omogućuju vam da u svojoj dnevnoj sobi dizajnirate vlastiti kutak za opuštanje. Osim toga, u našem asortimanu čekaju vas ugaone garniture, dvosjedi i trosjedi u različitim bojama, poput sive, crne, smeđe, plave, zelene i narančaste, te izrađene od različitih materijala, poput tkanine, modernog baršuna i velura ili umjetne kože, koje pomažu pri kreiranju posebne atmosfere u dnevnom boravku.

  U JYSKu imamo i ugaone garniture sa lijevim ili desnim produžetkom.