Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

AKCIJA: Besplatna dostava na JYSK.ba prilikom online kupovine u vrijednosti 350 KM ili više samo do 11. decembra! Naručite najkasnije do 12. decembra kako bi vam artikli bili dostavljeni prije Nove godine.

Dani namještaja: uštedite 20-50%

NOVOGODIŠNJI UKRASI ZA NEZABORAVNE PRAZNIKE

Sezona zimskih i novogodišnjih praznika nam se bliži i zbog toga je veoma važno da na vrijeme osmislite dekoracije za vaš dom. Uz pomoć nekoliko jednostavnih detalja lako ćete ukrasiti enterijer i unijeti pravu zimsku čaroliju u kojoj ćete uživati u svom domu. Kada je riječ o trendovima, i ove sezone neizostavan detalj svake dekoracije su lampice različitih veličina kao i svijeće i fenjeri u kombinaciji različitih prazničnih boja. 

Novogodišnji ukrasi, pokloni, lampice, novogodišnja jelka - sve ovo predstavlja neizostavan dio zimskog perioda, a mi smo za vas pripremili popuste i najbolje ponude za Novu godinu u kojoj ćete sigurno uživati. Pored klasičnih prazničnih ukrasa i novogodišnjih dekoracija, u našem novogodišnjem asortimanu možete pronaći plišane igračke, patuljke, praznične mušeme i druge moderne dekorativne elemente. Za one koji uživaju u hygge momentima pripremili smo i deke i jastuke ukrašene pahuljama i jelkama. Nakon dekoracije, sve šta preostaje jest da uživate uz omiljenu šolju toplog napitka i poklonima koje ste pripremili za najdraže osobe.