Roletne za za svaki dom

Roletne su idealan izbor kada za svoje prozore želite nešto što je jednostavno za korištenje i održavanje, a uz to praktično i lijepo. Roletne vas štite od sunce i neželjenih pogleda, a ujedno dodatno uljepšavaju enterijer. U našem asortimanu možete pronaći različite modele dnevnih roletni, duo roletni (tzv. dan-noć roletni) i rolo zavjesa za zamračivanje od kvalitetnih materijala. Kada birate roletne za vaše prozore, veoma je važno da obratite pažnju na njihovu veličinu, ali i efikasnost. Izaberite onaj model koji najviše odgovara vašim potrebama te koji će se najbolje se ukopiti u vaš stil uređenje.

Rolo zavjese su najpraktičnije u spavaćoj sobi ili dječijoj sobi, jer zamračuju vaš prostor, što će vam pružiti dodatnu privatnost, sigurnost te neometan i ljepši san. U našem asortimanu možete pronaći i panel zavjese čiju visinu možete skratiti po svojoj želji.

Ukoliko niste sigurni koje roletne i zavjese bi se najbolje uklopile u vaš enterijer, pročitajte naš vodič: Savjeti za biranje zavjesa.

Roletne - Dnevne

Roletne - Duo-roletna

Roletne - Panel zavjese

Roletne - Za zamračivanje