Kvalitetni madraci za bolji san

Odgovarajući madrac može vam pomoći da se dobro naspavate, što je veoma važno za vaše zdravlje i generalni kvalitet života. Mnogo sati provodimo u svom krevetu i zato je važno da imamo dobar i kvalitetan madrac. Na tržištu postoji mnogo različitih madraca, tako da ga je potrebno detaljno istražiti kako biste pronašli madrac koji vama odgovara. Vaš individualni položaj spavanja je ključan za odluku da li madrac treba da bude mekan, srednji ili tvrd - a te smjernice dobijate u JYSKu. U JYSKu vam nudimo široki asortiman madraca sa oprugama, madraca od pjene i kombinovanih madraca - sve od najboljeg kvaliteta, a pored toga imamo i više od 40 godina iskustva u ovoj oblasti.

Pronalaženje odgovarajućeg madraca za vas zavisi od vaših ličnih potreba, a u našem vodiču za madrace ćete naći odlične savjete za odabir odgovarajućeg madraca. Takođe, možete posjetiti vašu najbližu JYSK prodavnicu, gdje će vam naši stručni zasposleni pomoći pri odabiru idealnog madraca baš za vaše potrebe. Bilo da trebate madrac od memorijske pjene ili sa oprugama, mekši ili tvrđi madrac, niži ili viši madrac - mi u JYSKu smo stručnjaci u kulturi spavanja i uz našu pomoć ćete sigurno pronaći svoj idealan madrac.

47 proizvodi
  47 proizvodi

  Odaberite madrac koji je idealan za vaše potrebe

  Ima li išta gore od loše prospavane noći? Većina nas preferira buđenje uz osjećaj svježine, odmora i spremnosti da pozdravimo novi dan sa osmijehom. Na mnogo načina madraci su baza za kvalitetno spavanje. Ako niste u mogućnosti da pronađete udoban položaj, kvalitet vašeg sna će patiti. Zato je važno da izaberete madrac koji vam pruža najbolji mogući nivo potpore i udobnosti.

  U JYSKu ćete naći veliki izbor madraca, uključujući:
  •    Madraci sa oprugama
  •    Madraci od pjene

  Naš asortiman madraca i nadmadraca dostupan je u 3 kategorije:
  - BASIC, sa kojim dobijate dobar madrac i nadmadrac po povoljnoj cijeni
  - PLUS, koji garantira dodatnu udobnost i kvalitet i
  - GOLD, sa kojim dobivate apsolutno najbolju kvalitetu za vaš novac.

  Ove kategorije olakšat će vam pretraživanje ostalog asortimana u JYSKu i povoljno postći dojam moderne spavaće sobe. 

  Ukoliko se odlučite za GOLD madrac, daćemo vam priliku da ga testirate 100 noći. Ako niste 100% zadovoljni svojim odabirom, možete zamjeniti vaš madrac za novi. Takođe smo produžili naše garancije na odabrane madrace, koji uključuju 25 godina garancije na naše GOLD madrace od pjene. 

  Dimenzije madraca

  Kada pronađete idealan tip madraca za vas, potrebno je još samo odabrati i pravu veličinu. Najčešće dimenzije koje ćete pronaći u JYSKu su madrac za jednu osobu dimenzija 80x200 ili 90x200 cm, tročetvrtinski madrac dimenzija 140x200 cm i madrac za bračni krevet dimenzija 160x200 ili 180x200 cm. U našem širokom asortimanu imamo i madrace u dimenzijama 120x200 cm, a nudimo vam i tzv. složive madrace u veličinama 60x190 cm i 60x186 cm.