Kvalitetni madraci za sve potrebe

Ima li išta gore od loše prospavane noći? Većina nas preferira buđenje uz osjećaj svježine, odmora i spremnosti da pozdravimo novi dan sa osmijehom. Na mnogo načina madraci su baza za kvalitetno spavanje. Ako niste u mogućnosti da pronađete udoban položaj, kvalitet vašeg sna će patiti. Zato je važno da izaberete madrac koji vam pruža najbolji mogući nivo potpore i udobnosti.

U JYSKu ćete naći veliki izbor madraca, uključujući:
•    Madraci sa oprugama
•    Madraci od pjene

Pronalaženje odgovarajućeg madraca za vas zavisi od vaših ličnih potreba. U našem vodiču za madrace ćete naći odlične savjete za odabir odgovarajućeg madraca. Takođe, možete posjetiti vašu najbližu JYSK prodavnicu, gdje će vam naši stručni zasposleni pomoći pri odabiru idealnog madraca za vaše potrebe. Bilo da trebate madrac od memorijske pjene ili sa oprugama, mekši ili tvrđi madrac, niži ili viši madra - mi u JYSKu smo stručnjaci u kulturi spavanja i uz našu pomoć ćete sigurno pronaći svoj idealan madrac.
Naše madrace smo podijelili na tri razreda kvaliteta: BASIC, PLUS i GOLD. Ako kupite GOLD madrac, daćemo vam priliku da ga testirate 100 noći. Ako niste 100% zadovoljni svojim odabirom, možete zamjeniti vaš madrac za novi.
Takođe smo produžili naše garancije na odabrane madrace, koji uključuju 25 godina garancije na naše GOLD madrace od pjene. 

Madraci od pjene - PLUS ?

Madraci od pjene - GOLD ?

Madraci s oprugama - BASIC ?

Madraci s oprugama - PLUS ?

Madraci s oprugama - GOLD ?