Odaberite idealan madrac sa oprugama

Da li ste u potrazi za madracem koji će trajati godinama? Ako da, onda razmislite o kupnji kvalitetnog madraca sa oprugama iz našeg asortimana. Madraci sa oprugama se sastoje od raznih vrsta opruga i takođe se mogu koristiti sa dvije strane, a to im daje dužu trajnost. Ako se sjetite da redovno okrenete vaš madrac sa oprugama, produžit ćete vijek trajanja madracu. Birajte između tvrdog, srednje tvrdog ili ekstra tvrdog madraca. Pročitajte naš vodič za krevete i pronađite odgovarajući madrac ili posjetite JYSK prodavnicu i potražite pomoć od naših stručnih zaposlenih.

Pogledajte i naš asortiman nadmadraca koji će osigurati da vaš madrac traje što duže.

Dugotrajni madraci sa oprugama

San je važan faktor za vaše zdravlje i za vaše biće. Madrac sa oprugama će vam pomoći da se dobro naspavate. Opruge vam pružaju potporu koja vam je potrebna jer je vaša tjelesna težina neravnomjerno raspoređena. Konstrukcija opruga također pruža dobar protok zraka, tako da vam noću brzo ne postane pretoplo. 

Madraci sa oprugama su dostupni u nekoliko različitih veličina, što zači da možete biti sigurni da ćete pronaći onaj koji zadovoljava vaše potrebe. JYSK nudi produženu garanciju na određene madrace sa oprugama, uključujući 15 godina garancije na PLUS modele, i punu garanciju od 25 godina na GOLD madrace.