Dugotrajni madraci sa oprugama

Da li ste u potrazi za madracem koji će trajati godinama? Ako da, onda razmislite o kupnji kvalitetnog madraca sa oprugama iz našeg asortimana. Madraci sa oprugama se sastoje od raznih vrsta opruga i takođe se mogu koristiti sa dva lica. Ako se sjetite da redovno okrenete vaš madrac sa oprugama, produžićete vijek trajanja madracu. Madraci sa oprugama nemaju čvrste okvire i potrebno ih je staviti na podnicu unutar okvira kreveta.

San je važan faktor za vaše zdravlje i za vaše biće. Madrac sa oprugama će vam pomoći da se dobro naspavate. Opruge vam pružaju potporu koja vam je potrebna jer je vaša tjelesna težina neravnomjerno raspoređena. Konstrukcija opruga također pruža dobar protok zraka, tako da vam noću ne postane lako pretoplo. 

Madraci sa oprugama su dostupni u nekoliko različitih veličina, što zači da možete biti sigurni da ćete pronaći onaj koji zadovoljava vaše potrebe. JYSK nudi produženu garanciju na određene madrace sa oprugama, uključujući 15 godina garancije na PLUS modele, i punu garanciju od 25 godina na GOLD madrace.

Madraci s oprugama - BASIC ?

Madraci s oprugama - PLUS ?

Madraci s oprugama - GOLD ?