Udobni i kvalitetni baštenski jastuci

Baštenske jastuke različitih oblika i od različitih materijala pronaći ćete u JYSKovom baštenskom asortimanu. Takođe možemo ponuditi jastuke koji će odgovarati većini baštenskog namještaja. Pronaći ćete jastuke za stolice sa visokim naslonom, stolice sa niskim naslonom, podesive stolice, klupe i ležaljke. Bez obzira da li ste u potrazi sa klasičnim modelima ili možda nekim modernijim, u JYSK prodavnicama vas čeka odlična ponuda.  

43 proizvodi
  43 proizvodi

  Jastuci koji će osvježiti vaš baštenski namještaj

  Novi jastuci za baštenski namještaj jednostavno su i praktično rješenje ako vašoj terasi ili balkonu treba osvježenje. Brojne boje i uzorci omogućavaju vam da kreirate upravo onaj stil koji želite. Bilo da izgled treba da bude klasičan sa crnim stilizovanim baštenskim jastucima ili moderan i energičan sa baštenskim jastucima u boji, naći ćete ga u JYSKu. 

  Čuvajte svoje baštenske jastuke

  Ukoliko želite da vaši baštenski jastuci budu uredni, čisti i traju dugi niz godina, dobra je ideja kupiti sanduk ili kutiju za jastuke. Sanduk za jastuke takođe omogućava brzo i lako pospremanje nakon dugog dana u bašti.

  Vodič: Odaberite pravi sanduk za baštenske jastuke

  Koje jastuke odabrati za svoj prostor na otvorenom?

  Da li imate mali balkon ili veliku terasu, je ono što određuje količinu baštenskog namještaja na vašem spoljašnjem prostoru, a time i potrebu za baštenskim jastucima.

  Ako imate manji balkon, može biti mjesta samo za jednu baštensku stolicu, lounge stolicu ili mali namještaj od paleta. Ovdje nekoliko baštenskih jastuka može pokriti sve vaše potrebe.

  Za veće terase lako se može naći mjesta i za lounge garnituru, ili bašntensku garnituru te velike garniture od paleta kao i ležaljke. Ovdje možete stvoriti ujednačen izraz odabirom jastuka koji dizajnom odgovaraju vašem baštenskom namještaju. U JYSKu imamo širok i trendi izbor jastuka za stolice, jastuka za palete i jastuka za ležaljke u neutralnim, sivim, smeđim i crnim nijansama. Međutim, možete odabrati i da svom baštenskom namještaju dodate boju kroz baštenske jastuke u plavoj, zelenoj, roze i narandžastoj boji.

  Baštenski jastuci sa cvjetovima ili prugama unose dodatnu živost i daju vašem spoljašenjm okruženju uzbudljiv izgled. U JYSKu ćete pronaći jastuke sa uzorkom po vrlo dobrim cijenama, tako da ih možete lako mijenjati iz sezone u sezonu.