Sanduk za jastuke je odlično rješenje za spoljašnje odlaganje

Sanduci za odlaganje jastuka će održati vaše baštenske jastuke čistima i suhima tokom ljeta, a i praktično su rješenje kada se radi o pospremanju terase nakon dugog dana provedenog napolju. Kupovinom velike kutije za baštenske jastuke, takođe ćete moći brzo i jednostavno pospremiti dječje igračke i druge manje predmete koji u suprotnom mogu da smetaju kada npr. pozovete prijatelje na roštilj.

U JYSKu ćete pronaći veliki izbor sanduka za odlaganje u raznim veličinama, koji su napravljeni od materijala kao što su imitacija ratana i prirodni ratan, ali i aluminijum, drvo, čelik i plastika. Sigurni smo da ćete pronaći sanduk koji odgovara vašem ukusu i potrebama. Na primjer, sanduk za pohranu sa točkićima je idealan za one koji često preuređuju svoj baštenski prostor. 

12 proizvodi
  12 proizvodi

  Bašta - Odlaganje napolju

  Sanduk za jastuke FEJENSENG Š128xV59xDub54 crna
  165,- KM/kom
  219,- /kom
  UŠTEDA 25%
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Sanduk KRAMNITSE Š132xv114xDub72 siva
  200,- KM/kom
  429,- /kom
  UŠTEDA 53%
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Sanduk za jastuke YDERUP Š133xV64xDub55 natur
  225,- KM/kom
  429,- /kom
  UŠTEDA 48%
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Sand. za jas. YDERUP Š133xV64xDub55 crna
  250,- KM/kom
  429,- /kom
  UŠTEDA 42%
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Sanduk za jastuke SVENDBORG 145x60x69 tamno siva
  250,- KM/kom
  369,- /kom
  UŠTEDA 32%
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Sanduk STEINKJER Š155xV95xDub80 crna
  300,- KM/kom
  599,- /kom
  UŠTEDA 50%
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Sanduk/klupa KARLBY Š128xV43xDub42
  325,- KM/kom
  599,- /kom
  UŠTEDA 46%
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Sanduk za jastuke BERGEN Š197xV76xDub71 crna
  500,- KM/kom
  649,- /kom
  UŠTEDA 23%
  Do isteka zaliha
  Samo online

  Koju kutiju za baštenske jastuke da odaberem?

  U JYSKu ćete pronaći tri vrste sanduka za odlaganje na otvorenom:

  • Baštenski ormarić
  • Sanduk za baštenske jastuke
  • Baštenska kutija za odlaganje/klupa

  Naši sanduci su dostupni u različitim veličinama i imaju nekoliko polica ili jedan veliki odjeljak za odlaganje. U zavisnosti o vašim potrebama, postoji nekoliko stvari koje trebate uzeti u obzir prilikom kupovine sanduka za odlaganje.

  Baštenski sanduci za odlaganje u različitim bojama i materijalima

  Treba li vaša kutija za jastuke odgovarati vašem baštenskom namještaju? Ukoliko je vaš odgovor, da, početna tačka može biti odabir iste boje i materijala. Odabir materijala takođe govori o količini održavanja koju će vaš sanduk zahtijevati. Plastika i poliratan/umjetni ratan su materijali otporni na vremenske uslove i ne zahtijevaju održavanje, dok je drvo potrebno podmazati kako se ne bi osušilo i popucalo.

  Uzmite u obzir veličinu, svrhu, lokaciju i karakteristike

  Veličina - Uzmite u obzir koliko jastuka, alata i sl. vaše skladište na otvorenom mora biti sposobno da primi i koliko imate mjesta na balkonu ili terasi. Postoji razlika između debelih jastuka od lounge garnitura i malih jastuka za stolice koje je potrebno smjestiti u vaš baštenski sanduk. Za veće skladištenje baštenski ormarić može biti dobra investicija.

  Svrha - Da li kutiju treba koristiti samo za skladištenje ili ima više namjena? Osim što služi kao kutija za odlaganje, kutija za jastuke se može koristiti i kao pregrada na terasi između lounge dijela i trpezarijskog dijela. Ako imate balkon bez mnogo prostora, možete odabrati nisku kutiju za jastuke sa tapaciranim sjedištem - tada kutija za jastuke postaje klupa koja se može koristiti za dodatno sjedenje.

  Lokacija - sanduk za odlaganje se može postaviti tačno tamo gdje vam je potreban dodatan prostor za skladištenje - i spolja i iznutra. Može biti na terasi, u stakleniku, u šupi, na balkonu ili u garaži. Međutim, mjesto gdje će se nalaziti diktira i određene zahtjeve za dimenzije sanduka.

  Karakteristike – U zavisnosti od toga koliko kutija treba da bude prenosiva i laka za korišćenje, postoji nekoliko karakteristika koje treba razmotriti. Neke kutije za jastuke imaju hidrauliku u poklopcu, što znači da se lakše otvaraju i zatvaraju. Ako očekujete da ćete morati često premještati kutiju, preporučujemo kupovinu kutije sa točkovima i/ili ručkama. Ako vaša kutija za skladištenje treba da stoji na otvorenom mjestu gdje je dostupna javnosti, može biti prednost da odaberete kutiju/sanduk sa bravom.