Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

AKCIJA: Do 27. oktobra dostava online narudžbi u vrijednosti od 350 KM ili više je BESPLATNA!

Dani skandinavskog namještaja: uštedite 20-50%
Roze posteljina na udobnom bijelom krevetu u spavaćoj sobi punoj svjetla
Madrac od pjene i crni metalni noćni ormarić
Teget posteljina sa žutim sazviježđem na krevetu i noćnik sa lampom

Sve šta vam treba za spavaću sobu iz vaših snova

Kada razmišljate o uređenju vaše spavaće sobe, vjerovatno je visoko na listi prioriteta krevet koji odgovara stilu uređenja koji ste odabrali. Ali da li je to jedino šta vam je potrebno za dobar san?

U prosjeku 1/3 svog života provedemo spavajući i zato je veoma bitno da je naš san kvalitetan te da se ujutro budimo odmorni. Najbolji recept za dobar san su kvalitetni proizvodi za spavanje: udoban i kvalitetan madrac i pripadajući nadmadrac za zaštitu, jastuk prilagođen vašim potrebama i odgovarajući jorgan. Takođe, u JYSKu možete naći plahte, prekrivače i posteljine koje odgovaraju vama i vašem stilu uređenja. Primjerice, plahte i posteljine od flanela, satena kao i kvalitetnog 100%-tnog pamuka. Nudimo vam i širok izbor jastuka za spavanje: moderne jastuke od memorijske pjene - anatomske jastuke, različitih visina, ali i jastuke sa vlaknima ili sa prirodnim punjenjem. 

Obožavatelji crtanih filmova će biti oduševljeni našom kolekcijom posteljina sa slikom omiljenih superheroja i crtanih likova.

Noćni ormarići su takođe bitan dio svake spavaće sobe, a u JYSKu možete naći idealan ormarić za vas, bez obzira da li je vaša soba uređena na moderan ili tradicionalan način. 

U asortimanu za vašu spavaću sobu imamo i ormare različitih veličina, sa jednim vratima, dvoja ili troja vrata, sa ogledalom ili bez, a možete da odaberete i između različitih materijala i boja. JYSKovi ormari su multifunkcionalni, pa ukoliko vam ponestane prostora, uvijek možete da ugradite dodatne police i umetke posebno dizajnirane za svaki ormar.

Ukoliko imate mali stan i trebate dodatni prostor za odlaganje, u našem asortimanu možete pronaći i tzv. boxspring krevete (francuske ležajeve) sa prostorom za odlaganje.

Naši stručni zaposlenici u prodavnici će vam svojim savjetima rado pomoći u izboru, a ne zaboravite da je većina artikala u našoj ponudi dostupna za kupovinu iz udobnosti vašeg doma, putem našeg webshopa. Na našim stranicama možete da uradite i test svog sna i saznate koji artikli za spavanje su idealni baš za vaše lične potrebe.