Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 09. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

DANI ONLINE KUPOVINE - Uštedite do 50%
Roze posteljina na udobnom bijelom krevetu u spavaćoj sobi punoj svjetla
Madrac od pjene i crni metalni noćni ormarić
Posteljina na prugice na krevetu pored prozora ujutro

Sve šta vam treba za spavaću sobu iz vaših snova

Kada razmišljate o uređenju vaše spavaće sobe, vjerovatno je visoko na listi prioriteta krevet koji odgovara stilu uređenja koji ste odabrali. Ali da li je to jedino šta vam je potrebno za dobar san?

U prosjeku 1/3 svog života provedemo spavajući i zato je veoma bitno da je naš san kvalitetan te da se ujutro budimo odmorni. Najbolji recept za dobar san su kvalitetni proizvodi za spavanje: udoban i kvalitetan madrac i pripadajući nadmadrac za zaštitu, jastuci prilagođen vašim potrebama i odgovarajući jorgan. Takođe, u JYSKu možete naći plahte, prekrivače, posteljine koje odgovaraju vama i vašem stilu uređenja, primjerice flanel, saten, pamučne, moderne memory jastuke - anatomske, visoke, a nudimo i dječje posteljine i plahte, za djecu, obožavatelje crtanih superheroja. Noćni ormarići su takođe bitan dio svake spavaće sobe a u JYSKu možete naći idealan ormarić za vas bez obzira da li je vaša soba uređena na moderan ili tradicionalan način. 

Ukoliko imate mali stan i trebate dodatni prostor za odlaganje, u našem asortimanu možete pronaći i tzv. boxspring krevete (francuske ležajeve) sa prostorom za odlaganje.

Naši stručni zaposlenici u prodavnici će vam svojim savjetima rado pomoći u izboru, a ne zaboravite da je većina artikala u našoj ponudi dostupna za kupovinu iz udobnosti vašeg doma, putem našeg webshopa. Na našim stranicama možete da uradite i test svog sna i saznate koji artikli za spavanje su idealni baš za vaše lične potrebe.