Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Jednostavni krevet na kojem je kvalitetni visoki Dreamzone madrac
Spavaća soba sa sivim tekstilnim okvirom kreveta i ormarom, komodom i noćnim ormarićem
Krevet sa lijepom sivom posteljinom sa diskretnim cvjetićima

Sve šta vam treba za spavaću sobu iz vaših snova

Kada razmišljate o uređenju vaše spavaće sobe, vjerovatno je visoko na listi prioriteta krevet koji odgovara stilu uređenja koji ste odabrali. Ali da li je to jedino šta vam je potrebno za dobar san?

U prosjeku 1/3 svog života provedemo spavajući i zato je veoma bitno da je naš san kvalitetan te da se ujutro budimo odmorni. Najbolji recept za dobar san su kvalitetni proizvodi za spavanje: udoban i kvalitetan madrac i pripadajući nadmadrac za zaštitu, jastuk prilagođen vašim potrebama i odgovarajući jorgan. Takođe, u JYSKu možete naći plahte, prekrivače i posteljine koje odgovaraju vama i vašem stilu uređenja. Na primjer, plahte i posteljine od flanela, satena kao i kvalitetnog 100%-tnog pamuka. Nudimo vam i širok izbor jastuka za spavanje: moderne jastuke od memorijske pjene - anatomske jastuke, različitih visina, ali i jastuke sa vlaknima ili sa prirodnim punjenjem.

Ukrasite spavaću sobu prelijepim namještajem i dodacima

Nakon dugog i napornog dana, upravo u spavaćoj sobi se opuštate i punite baterije za novi dan. Preduslov da bi se probudili svježi i odmorni je, naravno, dobar krevet, topao jorgan i odgovarajući jastuk.

Osim toga, atmosfera i dekor same spavaće sobe su takođe važni. Jedna od stvari koja upotpunjuje dekor spavaće sobe je i uzglavlje. Funkcionalno, ne mijenja ništa u pogledu udobnosti vašeg kreveta, ali štiti vaše zidove od prljanja te istovremeno doprinosi elegantnom i modernom izgledu. Vaša spavaća će izgledati najbolje kada je u njoj namješten lijepo uređen krevet, pa zato odaberite prekrivač koji se uklapa u ostatak enterijera i uskladite ga sa ukrasnim jastucima različitih veličina i motiva. Ako je vaša spavaća soba mala, možete u nju staviti ogledalo, zbog čega će se soba činiti većom. Možete izabrati ormar sa kliznim vratima sa ogledalom, ogledalo koje ćete okačiti na zid ili ono koje slobodno stoji na podu.

Noćni ormarići su takođe bitan dio svake spavaće sobe, a u JYSKu možete naći idealan ormarić za vas, bez obzira da li je vaša soba uređena na moderan ili tradicionalan način. 

Ukoliko imate mali stan i trebate dodatni prostor za odlaganje, u našem asortimanu možete pronaći i tzv. boxspring krevete (francuske ležajeve) sa prostorom za odlaganje.

Obožavatelji crtanih filmova će biti oduševljeni našom kolekcijom posteljina sa slikom omiljenih superheroja i crtanih likova.

Naši stručni zaposleni u prodavnici će vam svojim savjetima rado pomoći u izboru, a ne zaboravite da je većina artikala u našoj ponudi dostupna za kupovinu iz udobnosti vašeg doma, putem našeg webshopa. Na našim stranicama možete pronaći vodiče i savjete za ljepši i kvalitetniji san. U JYSK školi spavanja donosimo vam najbolja rješenja za bolji i kvalitetniji san kao i ideje za bolju higijenu spavanja. Pročitajte savjete, pogledajte videe i saznajte koji artikli za spavanje su idealni baš za vaše lične potrebe. 

Isprobajte naš GOLD madrac. Dajemo vam čak 100 dana za donošenje odluke.

Nakon što ste kupili novi madrac, potrebno je neko vrijeme da se naviknete na njega. Stoga vam JYSK nudi posebnu pogodnost prilikom kupovine naših GOLD madraca - 100 dana za isprobavanje svog novog madraca. Ako proizvod ne odgovara vašim potrebama ili željama, mi ćemo ga sa osmijehom zamijeniti - bez dodatnih troškova. Jedini uslov je da se madrac vrati u dobrom stanju.

Pročitajte više ovdje.

Dajemo vam do 25 godina garancije na madrace i do 10 godina na jorgane

Svoj madrac možete brzo, lako i povoljno kupiti u JYSKu. Nudimo produženo jamstvo do 15 i 25 godina na madrace sa oprugama, madrace od pjene i kontinentalne krevete.
Osim toga, možete dobiti 5 godina garancije na PLUS i 10 godina garancije na GOLD jorgane sa prirodnim punjenjem ili punjenjem od vlakana.

Više o našim produženim garancijama pročitajte ovdje.