Prostrani ormari za bolju organizaciju vašeg doma

Ormari i plakari različitih veličina i oblika čekaju vas u JYSKu, bez obzira imate li malu ili veliku spavaću sobu, puno ili malo stvari. U našem asortimanu možete pronaći ormare sa običnim, ali i sa kliznim vratima, ormare sa više polica i ladica, sa ogledalom ili bez te sa jednim, dvoja ili troja vrata, a možete i da odaberete između različitih materijala i boja koji će se uklopiti u unutrašnje uređenje vašeg doma i ostatak vašeg namještaja. JYSKovi ormari su multifunkcionalni, pa ukoliko vam ponestane prostora, uvijek možete da ugradite dodatne police i umetke posebno dizajnirane za svaki ormar. 

Uz kvalitetan i prostran ormar vaša će odjeća uvijek biti uredno složena i organizovana, a vaša spavaća soba, hodnik ili dnevni boravak će biti uređeni u skandinavskom stilu. Pročitajte i naš blog i saznajte koji ormar izabrati u skladu sa vašim potrebama za prostorom i uređenjem.

65 proizvodi
  65 proizvodi

  Veliki izbor ormara u JYSKu

  Održavati red u vašem ormaru može nekad biti veliki izazov, ali sa pravim sistemom bićt ćete na dobrom putu da to ostvarite.

  Trik je u tome da nađete ormar koji odgovara vašim potrebama, tako da možete stvoriti dovoljno prostora za majice kratkih rukava i vunene džempere. U isto vrijeme, ormar mora da odgovara i vašem željenom stilu. Da li vam se sviđa minimalistički izgled? Ili možda više volite klasičniji stil? 

  Ormari u JYSKovom širokom asortimanu dolaze u mnogo različitih stilova, veličina i oblika. Na primjer, možete se odlučiti za jednostavan bijeli ormar ili model sa vratima, ladicama i ogledalom. Neki ormari imaju obična krilna vrata dok drugi imaju klizna vrata. Ako ste skučeni sa prostorom, klizni ormar može biti prednost jer može biti otvoren i pristupačan bez zauzimanja dodatnog prostora. 

  Dodaci za vaše ormare 

  Ukoliko kod kuće imate ormar kojem bi dobro došla promjena izgleda, ne morate nužno ulagati u potpuno novi ormar. U JYSKu imamo puno pametnih dodataka koji vašem starom ormaru mogu dati novi život i unaprijediti njegove funkcije. Naći ćete izbor drvenih polica i umetaka za ormar, metalnih korpica, ladica i malih ormarića koji se stavljaju na ormar kao njegov gornji element. Na ovaj načni možete vrlo jednostavno dobiti dizajn ormara koji odgovara vašim potrebama. Razni umetci savršeni su za uredno i pregledno slaganje čarapa i donjeg rublja.

  Ako ste investirali u ormar sa kliznim vratima, prednost može biti nabavka dodatka za bešumno zatvaranje kliznih vrata. Jednostavno ga je instalirati, a klizna vrata će se tiho zatvarati.

  Inspiraciju i savjete za sređivanje i uređenje svog ormara potražite na našem blogu.