Jastuci koji vam pružaju kvalitetan san

U JYSKu ćete pronaći jastuke sa prirodnim punjenjem (paperje i perje), kao i jastuke sa vlaknastim punjenjem. Takođe nudimo i anatomske, specijalne jastuke od memorijske pjene koji formiraju potporu za vaš vrat i glavu. Većina naših specijalnih jastuka je izrađena od memorijske pjene i dolaze pod markom WELLPUR.
Vaše potrebe za dobrim snom su individualne i zato je sasvim normalno da jedan jastuk bude idealan za jednu osobu, ali ne i odgovarajući za drugu. Iz ovog razloga, ne trebate praviti kompromis kada birate jastuk koji je odgovarajući za vas; umjesto toga, trebali bi ga testirati da bi bili sigurni da pruža nivo potpore koji vam treba. Idealan jastuk za vaše potrebe možete pronaći i uz pomoć našeg vodiča kroz jastuke.

Jastuk doprinosi kvalitetu spavanja

Vaš jastuk je veoma važan faktor kada se radi o tome koliko dobro spavate tokom noći. Kada kupujete jastuk, dobra je ideja da imate na umu sljedeća pitanja:

  • Da li najbolje spavate kad vam je glava podignuta ili spuštena?
  • Da li najviše ležite na boku, leđima ili stomaku?
  • Koje punjenje jastuka preferirate?

Vaš jastuk je važan najmanje koliko i madrac kada je u pitanju kvalitet vašeg sna. Ako vaš vrat nema optimalnu podršku jastuka na kojem spavate, rizikujete da vaš jastuk poništi sve dobrobiti vašeg madraca. U JYSKu ćete pronaći jastuke sa različitim punjenjem jastuka, tako da vaše tijelo dobija ergonomski ispravnu podršku u bilo kojem položaju odmaranja. Od modela jastuka nudimo jastuke za odrasle i jastuke za bebe / jastuke za djecu. Pored toga, možete kupiti i posebne jastuke, u kojima se punjenje sastoji od anatomski ispravne memorijske pene. Ovi jastuci su takođe dostupni u obliku ergonomskih jastuka za leđa i vrat.

Održavanje i kvalitet

Trajnost vašeg jastuka određena je njegom i kvalitetom. U JYSKu postoje tri raspona kvaliteta i cijena: BASIC, PLUS i GOLD, gdje su GOLD jastuci istovremeno i jastuci najboljeg kvaliteta, izrađeni od najfinijih materijala po povoljnoj cijeni. Da biste održali dobar kvalitet i produžili trajnost jastuka, važno je da ga perete najmanje dva puta godišnje.