JASTUCI KOJI PRUŽAJU DOBAR SAN

Vaš jastuk je podjednako važan kao i vaš madrac kada se radi o tome kako dobro spavate tokom noći. Ako vaš vrat nema optimalnu podršku jastuka, rizikujete da vaš jastuk poništi sve dobrobiti vašeg madraca.
Kada kupujete jastuk, dobra je ideja da imate na umu sljedeća pitanja:
Da li najbolje spavate kad vam je glava podignuta ili spuštena?
Da li najviše ležite na boku, leđima ili stomaku?
Koje punjenje jastuka preferirate?
U JYSK-u ćete pronaći jastuke raznih punjenja, tako da vaše tijelo može primiti tačnu ergonomičnu potporu u bilo kojem položaju za odmaranje. Imamo modele za odrasle, kao i jastuke za bebe i djecu. Pronaći ćete jastuke sa prirodnim punjenjem (paperje i perje), kao i jastuke sa vlaknastim punjenjem. Također nudimo i specijalne jastuke sa izlivenom pjenom i prirodnim jezgrama od lateksa koje formiraju potporu za vaše tijelo. Naši specijalni jastuci su dostupni u WellPur i ostalim brendovima.
Vaše potrebe za dobrim snom su individualne: stoga uobičajno je da jedan jastuk bude idealan za nekog, ali ne i odgovarajući za druge. Iz ovog razloga, ne trebate praviti kompromis kada birate jastuk koji je odgovarajući za vas; umjesto toga, trebali bi ga testirati da bi bili sigurni da pruža nivo potpore koji vam treba.

Prirodno punjenje - PLUS ?

Prirodno punjenje - GOLD ?

Prirodno punjenje - Miješano

Specijalni jastuci - BASIC ?

Vlaknasto punjenje - PLUS ?

Vlaknasto punjenje - GOLD ?