Jastuci koji vam pružaju kvalitetan san

Vaš jastuk je podjednako važan kao i vaš madrac kada se radi o tome koliko dobro spavate tokom noći. Ako vaš vrat nema optimalnu podršku jastuka za spavanje, rizikujete da vaš jastuk poništi sve dobrobiti vašeg madraca.

Kada kupujete jastuk, dobra je ideja da imate na umu sljedeća pitanja:

  • Da li najbolje spavate kad vam je glava podignuta ili spuštena?
  • Da li najviše ležite na boku, leđima ili stomaku?
  • Koje punjenje jastuka preferirate?

U JYSKu ćete pronaći jastuke raznih punjenja, tako da vaše tijelo može primiti tačnu ergonomičnu potporu u bilo kojem položaju za odmaranje. Imamo modele za odrasle, kao i jastuke za bebe i djecu. Pronaći ćete jastuke sa prirodnim punjenjem (paperje i perje), kao i jastuke sa vlaknastim punjenjem. Takođe nudimo i anatomske, specijalne jastuke od pjene koji formiraju potporu za vaš vrat i glavu. Većina naših specijalnih jastuka je izrađeno od memorijske pjene i dolaze pod markom WELLPUR.
Vaše potrebe za dobrim snom su individualne i zato je sasvim normalno da jedan jastuk bude idealan za jednu osobu, ali ne i odgovarajući za drugu. Iz ovog razloga, ne trebate praviti kompromis kada birate jastuk koji je odgovarajući za vas; umjesto toga, trebali bi ga testirati da bi bili sigurni da pruža nivo potpore koji vam treba. Idealan jastuk za vaše potrebe možete pronaći i uz pomoć našeg vodiča kroz jastuke.

Prirodno punjenje - PLUS ?

Prirodno punjenje - GOLD ?

Specijalni jastuci - GOLD ?

Vlaknasto punjenje - BASIC ?

Vlaknasto punjenje - PLUS ?

Vlaknasto punjenje - GOLD ?