Madraci od pjene za djecu i odrasle

Prilikom kupovine madraca od pjene, najprije uzmite u obzir za što ćete primarno koristiti madrace zato što se proizvode sa različitim svojstvima. Madraci od pjene dolaze sa raznim vrstama punjenja, u raznim dimenzijama i sa različitim prednostima u zavisnosti o vašem tijelu i pozi u kojoj spavate. Madrac od pjene se može koristiti u okviru kreveta ili na ravnoj površini kao npr. na paletama ili na direktno na podu te su zato dobri i za dnevnu upotrebu i kao pomoćni ležaj. Madraci od pjene su također idealni za korištenje na podesivom krevetu, jer pjenasto jezgro čini madrac fleksibilnijim od ostalih modela. Ukoliko trebate dodatne savjete prilikom izbora madraca - pročitajte naš vodič kroz krevete ili posjetite najbliži JYSK i naši zaposleni će vam pomoći u odluci. Istražite naš široki asortiman madraca od pjene u BASIC, PLUS i GOLD kvalitetu i pronađite najbolju ponudu za vas.

Šta je madrac od memorijske pjene?

Madraci od pjene su napravljeni od tvrdog ili slojevitog komada pjene. Madraci od pjene su veoma udobni i izdržljivi. Ako odaberete madrac sa jezgrom i slojevima od memorijske pjene, sigurno će vam pružiti dobar i kvalietan san. Mnogi madraci od pjene mogu se preokrenuti jer jezgro često ima dvije različite čvrstoće - ovo je pametno jer strukturu madraca možete prilagoditi svojim potrebama. I na kraju, madraci od pjene su dostupni po super cijenama.

25 godina garancije

Naše madrace smo podijelili na tri grupe po cijenama: BASIC, PLUS i GOLD. Pri kupnji GOLD madraca od pjene u JYSKu, dobit ćete punu garanciju na 25 godina. Ukoliko vam je potreban savjet ili podrška prije finalne kupovine, navratite do vaše lokalne JYSK prodavnice, gdje su naši zaposleni uvijek spremni da vam pomognu. Mi smo stručnjaci za kulturu spavanja.