Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 3. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dani baštenskog namještaja - Uštedite 20-40%!
TOMMA rolo
SETTEN curtain
UNNEN curtain

ŠIROKA PONUDA ZASTORA I POTREPŠTINA

Tražite li jednostavnu promjenu u vašem privatnom prostoru? Zavjese su jednostavno rješenje ukoliko želite da osvježite svoj dom!  Osim što ukrašavaju naše prozore, štite nas i od znatiželjnih pogleda naših komšija i prejakih zraka sunca. Svakom prostoru u vašem domu, od spavaćih soba, dnevnog boravka pa sve do vaših trpezarija, potrebne su zavjese koje će ne samo uticati na izgled vašeg prostora već i na cjelokupnu atmosferu vašeg doma. 

U JYSKu ćete pronaći konfekcijske zavjese, roletne, venecijanere, a ukoliko vam gotove zavjese ne odgovaraju, JYSK vam može  da pomogne u izradi vlastitih zavjesa, izborom karniša i tkanina po mjeri svakog ukusa. Uz različite oblike, u JYSKu  ćete pronaći i zavjese različitih materijala, uzoraka i boja. Na vama je da proučite vaš dom i da odlučite jeste li više moderan ili klasičan tip ili možda ovaj put želite probati i nešto novo! 

Kupnjom JYSKovih zavjesa, vaši prozori će vam bit zahvalni, a vi ćete moći da uživate u domu koji će odisati skandinavskim stilom i kvalitetom!