Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Klupa i vaza pored prozora sa lijepim bijelim zavjesama
Bijele plisirane zavjese na bijelom prozoru
Bež roletna na prozoru

Široka ponuda zavjesa i potrepština za prozore

Zavjese su estetski i funkcionalno koristan detalj u vašoj sobi, one ukrašavaju vaše prozore i štite vas od vanjske svjetlosti, ali i od hladnoće. U JYSKu ćete pronaći gotove zavjese, rolo-zavjese, dan-noć roletne, karniše, pozamanteriju i sve potrepštine koje vam trebaju da ukrasite vaš prozor, ali i kompletan enterijer. JYSKove zavjese dolaze u raznim bojama, veličinama i dezenima i izrađene su od različitih materijala. Bilo da trebate lagane zavjese koje će samo ukrasiti vaš prozor ili guste zavjese za zamračenje, sigurno ćete pronaći idealne zavjese za vas.

Širok asortiman zavjesa i roletni

Naše kvalitetne roletne takođe dolaze u više boja, a u asortimanu možete pronaći i praktične "zebra" zavjese koje se jednostavno održavaju i čiste. Više informacija o održavanju vaših roletni, popularnih "zebra" zavjesa i konfekcijskih zavjesa možete pronaći u našem vodiču o održavanju zavjesa.

Pronalaženje odgovarajuće zavjese za vaš dom može biti zanimljivo, ali u isto vrijeme i izazov. Ukoliko niste sigurni koje zavjese bi se najbolje uklopile u vaš dom, odgovor takođe možete pronaći u jednom od naših korisnih vodiča: Vodič sa savjetima za biranje zavjesa.