Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

AKCIJA: Do 27. oktobra dostava online narudžbi u vrijednosti od 350 KM ili više je BESPLATNA!

Dani skandinavskog namještaja: uštedite 20-50%
Sive zavjese i rolo-zavjesa u spavaćoj sobi
Dva prozora sa roletnama bež boje
Vrata u dvorište sa laganim bijelim zavjesama

Široka ponuda zavjesa i potrepština za prozore

Zavjese su estetski i funkcionalno koristan detalj u vašoj sobi, one ukrašavaju vaše prozore i štite vas od vanjske svjetlosti, ali i od hladnoće. U JYSKu ćete pronaći gotove zavjese, rolo-zavjese, dan-noć roletne, karniše, pozamanteriju i sve potrepštine koje vam trebaju da ukrasite vaš prozor, ali i kompletan enterijer. JYSKove zavjese dolaze u raznim bojama, veličinama i dezenima i izrađene su od različitih materijala. Bilo da trebate lagane zavjese koje će samo ukrasiti vaš prozor ili guste zavjese za zamračenje, sigurno ćete pronaći idealne zavjese za vas.

Naše kvalitetne roletne takođe dolaze u više boja, a u asortimanu možete pronaći i praktične panel zavjese koje se jednostavno održavaju i čiste. Više informacija o održavanju vaših roletni, popularnih "zebra" zavjesa i zavjesa možete pronaći u našem vodiču o održavanju zavjesa.

Pronalaženje odgovarajuće zavjese za vaš dom može biti zanimljivo, ali u isto vrijeme i izazov. Ukoliko niste sigurni koje zavjese bi se najbolje uklopile u vaš dom, odgovor takođe možete pronaći u jednom od naših korisnih vodiča: Vodič sa savjetima za biranje zavjesa.