Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Zavjese u bijeloj i bež boji u dnevnom boravku

Favoriti među zavjesama

Zavjese kao rješenja za dekoraciju prozora imaju veliki uticaj na vizuelni izraz vašeg doma, ali i na to kako se osjećate. One vam mogu pomoći da zamračite prostoriju, da se zaštitite od radoznalih pogleda izvana, pa čak i spriječiti prodiranje hladnoće. U ovom blogu, naša stručnjakinja za uređenje prozora, Anne Mette Amstrup Bang, dijeli sa nama svoje favorite u novom JYSK asortimanu. “U našem brzom svakodnevnom životu, potrebno je da stvari budu praktične i lagane”, kaže Anne Mette i nastavlja: “Ove zavjese se savršeno uklapaju u sezonu, a prilično jednostavno ih je okačiti.”

ROXEN sive zavjese

Trpezarija sa dugačkim sivim zajvesama


“ROXEN je nova zavjesa u našem asortimanu - nije ni debela, ni tanka, već je nešto između što smatram idealnim za nadolazeću sezonu. Ima miran i nordijski izgled, prikladan za svaki dekor i stil,” kaže Anne Mette i nastavlja:

“Zavjese u JYSKu su obično dugačke 300 cm, ali ove su 245 cm pa ih ne morate skraćivati (iako je to stvarno jednostavno – pogledajte naš video vodič). I postoji još jedna stvar koja je jednostavna kod ove zavjese: ima i traku za zavjese i skrivene petlje, što znači da je možete objesiti ili na tradicionalnu karnišnu sa "šinama" ili na šipku za zavjese. Ne morate mijenjati ono što već imate kod kuće.”

ROXEN je dostupan u dvije klasične boje: sivoj i bež.

ABRAUR prljavo bijele zavjese

 
“ABRAUR zavjesa je jedna od novih svjetlijih zavesa koje uvodimo ove sezone. Zavjesa je gotovo bijele boje i ima diskretne, blago nasumične pruge u tkanini, što joj daje jako lijep izgled.”

ABRAUR se može staviti i na vodilicu i na karnišu i lako se može skratiti peglom, krpom i uključenom trakom.

Pronađite još savjeta za izbor zavjesa.

BOLGA roletne za zamračivanje

Bijele roletne za zamračivanje i bež lagana zavjesa na prozoru


“Ako ste u potrazi za zavjesama ili roletnama koje u potpunosti blokiraju sunčevu svjetlost, onda bih preporučila našu rolo zavjesu za zamračivanje BOLGA. Jednostavan dizajn čini je dobrom opcijom za većinu domova, a cijena odgovara većini budžeta. Savršeno za spavaću sobu ili dnevni boravak u kombinaciji sa na primjer ABRAUR zavjesom.”

BOLGA se može očistiti vodom, a širina se može prilagođavati.

Pročitajte naš vodič za čišćenje zavesa i roletni.

Saznajte više

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima