Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Sve za vašu baštu, balkon ili terasu

JYSKov funkcionalan baštenski namještaj spaja udobnost sa modernim linijama, a sve kako bismo zadovoljili vaš ukus. U JYSKu uvijek imamo izvrsnu ponudu povoljnih proizvoda za baštu te nudimo širok asortiman klasičnog i modernog baštenskog namještaja od FSC™-tvrdog drveta, aluminija, ratana i plastike - ponešto za svačiju baštu, dvorište ili terasu. Za koju god baštensku garnituru da se odlučite, možete uz nju da odaberete i baštenske jastuke kako biste upotpunili njen izgled, a svoju baštu dodatno možete da uredite saksijama, solarnim lampama i fenjerima te ostalom baštenskom opremom iz naše široke ponude. Ukoliko uređujete manji vanjski prostor, kao što je npr. balkon, nudimo vam baštenske i bistro stolove i stolice koje će se sigurno uklopiti u vaš eksterijer.

Ukoliko želite da saznate čime da tretirate vaš namještaj i kako da ga spremite tokom zimskog perioda, molimo kliknite na ovaj link: Održavanje baštenskog namještaja 

U JYSKu ćete osim baštenskog namještaja naći šatore, vreće za spavanje, dušeke na naduvavanje, prenosive rashladne torbe i sve ostalo šta trebate za kampiranje, ali i sjenice/paviljone za baštu, tramboline za djecu te suncobrane i viseće mreže za prijatan odmor na otvorenom.

 

Kako izabrati baštenski namještaj

Izvucite maksimalan doživljaj iz ovog ljeta uz pravi izbor baštenskog namještaja. Baštenski nameštaj je dostupan od mnogo različitih materijala, kao što su umjetno drvo, pravo drvo, poliratan, ratan, plastika itd. JYSK je jedan od najvećih evropskih trgovaca baštenskim namještajem, a ovdje na JYSK.ba ćete pronaći inspiraciju za svaki eksterijer, bilo da imate baštu, terasu ili balkon. Nudimo vam veliki izbor garnitura baštenskog nameštaja, baštenskih stolica za djecu i odrasle, baštenskih stolova, baštenskih klupa, baštenskih setova, ležaljki, a dostupnih u mnogo različitih dezena i boja.

Dobar dio našeg baštenskog namještaja ne zahtijeva održavanje, što je idealno ako ste tip koji ljeto povezuje isključivo sa odmorom i dugim opuštajućim danima, te ne želi trošiti vrijeme na čišćenje svog baštenskog namještaja. Pročitajte više o tome kako održavati drveni baštenski namještaj.
Prikupili smo niz dobrih savjeta o tome čega biste trebali biti svjesni i koje opcije imate, kako biste napravili pravi izbor prilikom kupovine novog baštenskog namještaja. 

Kako izabrati pravi baštenski namještaj pročitajte ovdje. 

Sve za baštu u JYSKu

Ljeto znači - dugi i topli dani na otorenom, a mnogi od nas uživaju i u jelu na otvorenom. Zato je važno imati dobar baštenski namještaj kako biste udobno zavalili i uživali. Ali u JYSKu vam nudimo i mnogo više za vašu baštu od samo baštenskih stolica, baštenskih stolova i lounge garnitura. U danima kada je sunce previše jako, možete, na primjer, osigurati hlad suncobranom ili tendom iz JYSKa. Naše tende se prodaju sa motorom, a mogu se kupiti u standardnim veličinama koje odgovaraju većini terasa. Takođe, ne zaboravite kupiti stalak za suncobran kako bi vaš suncobran mogao stabilno stajati.

U našem baštenskom asortimanu naći ćete i brojne druge stvari za vaš eksterijer, kao što su baštenske saksije, baštenski jastuci, sunduci za baštenske jastuke, solarne lampe i lampioni
Ukoliko želite da spavate u bašti ili na otvorenom, imamo i savršenu opremu za noćenje na otvorenom. Imamo dobar izbor šatora, madraca na naduvavanje, visećih mreža, vreća za spavanje i jastuka za spavanje. Može kreirati jako dobru bazu za dobar san na otvorenom. 

Prije kupovine novog trampolina možete pročitati naše savjete o odabiru pravog trampolina.

Pravite li baštensku zabavu? Tada ćete u JYSKu pronaći veliki izbor paviljona i baštenskih šatora. Dostupni su u različitim veličinama, tako da bilo da pravite veliku zabavu, malu zabavu ili samo želite da sjedite u zaklonu od sunca i vjetra, u JYSKu imamo pravi paviljon za vas.