Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 12. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna! Moguće je duže vrijeme dostave

Siva baštenska garnitura u uglu dvorišta

Baštenske garniture za sve vremenske uslove

Sada možete sebe poštedjeti gnjavaže oko baštenskih jastuka koji su svuda po kući jer pada kiša. Uz baštenski namještaj otporan na sve vremenske uslove, kao što je to nova siva baštenska garnitura UHRE, ne morate žuriti sa skupljanjem jastuka zbog vremenskih neprilika. UHRE je otporna na sve vremenske uslove, tako da se možete samo zavaliti, uživati u zvuku kišnih kapi i možda pročitati blog o tome kako odabrati baštenske stolice.

UHRE garnitura je dostupna u tamno i svijetlo sivoj boji, tako da možete odabrati onu nijansu koja vam se više uklapa u vaše uređenje bašte ili terase. Svjetlija verzija je ljetnog izgleda, dok tamno siva izgleda malo ekskluzivnije. Jastuci su fiksni, tako da ih ne morate sklanjati kada počne da pada kiša. Izrađene su od brzosušeće pjene koja ne upija vlagu, a struktura garniture je toliko otvorena da kroz nju lako prolaze voda i vazduh.

Baštenske garniture za sve vremenske uslove

Navlaka je vodootporna i suši se brzo, tako da su uslovi za buđ i gljivice loše i na spoljašnjem dijelu, ali i unutar kauča.  Navlaka je takođe zaštićena od UV zračenja i UHRE dugo zadržava svoju boju. 

  • Ostavite UHRE na otvorenom tokom cijele godine. Vaša garnitura biće suva već nakon sat vremena od kiše zbog vodoodbojnih svojstava i prozračne strukture.
  • Uštedite vrijeme. Navlaka otporna na mrlje i lako se čisti. Sve tvrdoglave mrlje mogu se ukloniti vodom.
  • U UHRE garnituri možete uživati godinama. Navlaka je otporna na UV zračenje - tako da boja neće izblijediti.

Prostor oko UHRE garniture možete ukrasiti saksijama za cvijeće, fenjerima, jastucima, dekama, kako biste stvorili savršeno mjesto za uživanje u dugim ljetnim danima.

Saznajte više

Transformišite svoj vanjski prostor uređenjem vašeg paviljona

Pripreme za plažu: Koje peškire i piknik deke ponijeti

Viseća stolica: Zvijezda vaše bašte

Kako izabrati savršenu baštensku lounge garnituru