Korpa

Vaša korpa je prazna

Dani jorgana i madraca - Kupujte online i uštedite 20-60%!Do 30. 4. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!
Obavještenje o zatvorenim prodavnicama vezano za COVID-19 situaciju u zemlji

Saznajte više
Trpezarija s bijelim okruglim stolom i rozim stolicama
Trpezarija sa modernim namještajem
Stolice i stol za trpezariju u skandinavskom stilu

Trpezarijski stolovi, trpezarijske stolice i setovi - po vašem ukusu!

U JYSKu pronađite širok izbor namještaja za trpezariju - odaberite između više materijala i dizajna. Ako želite unijeti novu svježinu u vašu trpezariju i obnoviti je novim trpezarijskim stolicama, stolom ili cijelim setom, postići ćete fantastičan rezultat odabirom trpezarijskog namještaja iz JYSKa. 

Osim standardnih stolova i stolica nudimo vam i trpezarijske klupe, sklopive stolice, konzolne stolove, vitrine ali i barske stolice i stolove. Takođe, većina našeg namještaja podijeljena je u serije tako da možete lako da uskladite i kombinujete komade u svom domu. Ako odaberete kompletan set za trpezariju nećete imati puno izazova oko usklađivanja, ali možda bi baš neka zanimljiva kombinacija postigla "ono nešto" u vašoj trpezariji. Zato se ne trebate bojati da kombinujete namještaj različitog stila i različitih boja. Budite slobodni da kreirate sami svoj životni prostor. Nezavisno o veličini ili stilu vaše kuće ili stana, naši stolovi i stolice dat će mu skandinavski izgled i kvalitet po odličnoj cijeni.