Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Moderan i kvalitetan trpezarijski namještaj

Trpezarija je centralno mjesto za okupljanje porodice na dnevnoj bazi, ali i kada nam u posjetu dolaze gosti, to je prostorija u kojoj se provodi najviše vremena. Zbog toga je veoma važno imati udoban trpezarijski namještaj. U JYSKu možete pronaći širok izbor namještaja za trpezariju - odaberite između više materijala i dizajna. Ako želite unijeti novu svježinu u vašu trpezariju i obnoviti je novim trpezarijskim stolicama, stolom ili cijelim setom, postić ćete fantastičan rezultat odabirom trpezarijskog namještaja iz JYSKa. 

Osim standardnih stolova i stolica nudimo vam i sklopive stolice, konzolne stolove, vitrine ali i barske stolice i stolove

Kombinujte i uparite svoj namještaj za trpezariju

Većina našeg namještaja podijeljena je u različite serije namještaja tako da možete lako da uskladite i kombinujete komade u svom domu. To vam olakšava održavanje ujednačenog izgleda vašeg doma. 

JYSKov trpezarijski set donosi vam trpezarijski stol i stolice u istom stilu. Ako odaberete kompletan set za trpezariju nećete imati puno izazova oko kombinovanja, ali možda bi baš neka zanimljiva drugačija kombinacija vašoj trpezariji dala "ono nešto". Zato se ne trebate bojati da kombinujete namještaj različitog stila i različitih boja. Budite slobodni da sami kreirate svoj životni prostor. Nezavisno o veličini ili stilu vaše kuće ili stana, naši stolovi i stolice dat će mu skandinavski izgled i kvalitet po odličnoj cijeni. 

Ako volite miješati različite stilove, nudimo vam širok izbor i dobru priliku i za to. Pogledajte našu široku ponudu trpezarijskih stolica i pomiješajte ih sa različitim vrstama trpezarijskih stolova. Takođe možete kombinovati svoj stol za ručavanje sa stolicama i klupom. Finalni rezultat je samo na vama i vašem ličnom stilu.

Savjeti za kupovinu trpezarijskog stola i stolica

Trpezarijski stol i trpezarijske stolice su važna investicija koja je neophodna u domu. Odabir pravog stola i lijepih udobnih stolica može biti vrlo težak, jer postoji toliko mnogo modela za izbor i to u različitim cjenovnim razredima. Pokušali smo vam malo olakšati izbor i naveli smo šta trebate imati na umu:

Trpezarijski stol

 • Praktičan ili sa stilom
 • Koju funkciju treba da ima
 • Oblik i veličina
 • Materijal
 • Veličina sobe

Ako ste zadovoljni svojim trenutnim stolom za ručavanje, ali želite novi izgled u trpezariji, povoljno rješenje bi moglo biti da samo osvježite trpezariju novim stolicama. U zavisnosti od toga koje stolice za trpezarijski stol odaberete, možete stvoriti mnogo različitih izraza.

Trpezarijske stolice

 • Visina, dubina i širina sjedišta
 • Mogu li stolice ići ispod stola
 • Koliko stolica stane u širinu trpezarijskog stola
 • Velika ili mala trpezarija
 • Materijal
 • Udobnost

Ovdje pronađite savjete za izbor trpezarijskog stola.