Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 5. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

TRAPPEDAL
VIRUM
LINTRUP

Moderan i kvalitetan trpezarijski namještaj za vaš lični stil života

Trpezarija je centralno mjesto za okupljanje porodice svaki dan, ali i kada nam u posjetu dolaze gosti, to je prostorija u kojoj se provodi najviše vremena. Zbog toga je veoma važno imati udoban trpezarijski namještaj. U JYSKu možete pronaći širok izbor namještaja za trpezariju - odaberite između više materijala i dizajna. Ako želite unijeti novu svježinu u vašu trpezariju i obnoviti je novim trpezarijskim stolicama, stolom ili cijelim setom, postići ćete fantastičan rezultat odabirom trpezarijskog namještaja iz JYSKa. 

Osim standardnih stolova i stolica nudimo vam i trpezarijske klupe, sklopive stolice, konzolne stolove, vitrine ali i barske stolice i stolove. Takođe, većina našeg namještaja podijeljena je u serije tako da možete lako da uskladite i kombinujete komade u svom domu. Ako odaberete kompletan set za trpezariju nećete imati puno izazova oko usklađivanja, ali možda bi baš neka zanimljiva kombinacija postigla "ono nešto" u vašoj trpezariji. Zato se ne trebate bojati da kombinujete namještaj različitog stila i različitih boja. Budite slobodni da kreirate sami svoj životni prostor. Nezavisno o veličini ili stilu vaše kuće ili stana, naši stolovi i stolice dat će mu skandinavski izgled i kvalitet po odličnoj cijeni.

Kombinujte i uparite svoj namještaj za trpezariju

Većina našeg namještaja podijeljena je u različite serije namještaja, što vam olakšava održavanje ujednačenog izgleda vašeg doma. JYSKov trpezarijski set donosi vam trpezarijski stol i stolice u istom stilu.

Ako volite miješati različite stilove, nudimo vam širok izbor i dobru priliku i za to. Pogledajte našu široku ponudu trpezarijskih stolica i pomiješajte ih sa različitim vrstama trpezarijskih stolova. Takođe možete kombinovati svoj stol za ručavanje sa stolicama i klupom. Finalni rezultat je samo na vama i vašem ličnom stilu.