Konzolni stolovi - funkcionalan komad namještaja koji niste ni znali da trebate

Konzolni stolovi su mali stolovi koji se naslanjaju na zid i ne zauzimaju puno mjesta, praveći udobnu atmosferu u dnevnoj sobi, predsoblju ili trpezariji. Praktičnan su komad namještaja jer su uski i za njih ima mjesta u većini prostorija. Većina modela u JYSKovom asortimanu ima više nivioa - police na koje možete odlagati stvari, suvenire, ukrase ili korpe u kojima čuvate sitnice. Neki od modela takođe imaju i ladice kao dodatan siguran prostor za odlaganje.

U zavisnosti od toga šta postavite na vaš konzolni stol, možete dnevnoj sobi, hodniku ili spavaćoj sobi dati stil koji želite. Među našim konzolnim stočićima od kvalitetnih materijala, možete pronaći i toaletni stol za šminkanje koji je savršen za spavaću sobu. 

  Trpezarija - Konzolni stolovi

  Stol za šminkanje SAKSILD ogled. bamb.
  200,- KM/kom
  269,- /kom
  UŠTEDA 26%
  plus
  Stol za šminkanje MALLING sa ogl. bijela
  275,- KM/kom
  369,- /kom
  UŠTEDA 25%
  basic
  Konzolni stolić SVANEKE 36x90 hrast
  425,- KM/kom
  549,- /kom
  UŠTEDA 23%
  gold
  Samo online

  Konzolni stolovi stvaraju atmosferu

  Konzolni stolići vas jednostavno zovu da stvorite svoj vlastiti kutak i uredite ih na primjer sa svijećama, cvijećem, dodacima, raznim sitnicama, dekorativnim fenjerima ili nečim sasvim drugim. U JYSK-u ćete pronaći konzolne stolove u boji zlata, bijeloj, crnoj ili prirodnoj boji drva. 

  Zavirite u najbliži JYSK ili pogledajte našu webshop ponudu i definitivno ćete pronaći konzolni stol koji će dodati onu završnu notu koja je nedostajala vašem domu.