Širok asortiman modernih vaza

Vaze su jedan od najlepših dekorativnih elemenata kojima možete oplemeniti svoj dom i istaknuti svoje cvijeće. Možete ih koristiti za prirodno ili umjetno cvijeće, ali vaze mogu poslužiti i kao samostalna dekoracija. 

Kreirajte ugodnu atmosferu u svom domu sa lijepim vazama iz JYSKa. Pronađite vazu koja je po vašem ličnom ukusu i koja će se uklopiti u ostatak vašeg doma. Možete birati između klasične staklene vaze, podne vaze, keramike pa čak metala i kamenine, što je moderan materijal koji daje rustikalni izgled. 

Pogledajte i naš izbor saksija i umjetnih biljaka.

Vaze - sa cvijećem ili bez

Ponekad prođe dosta vremena između godišnjica i prilika za cvijeće. Srećom, vaze lako mogu poslužiti kao ukrasni elementi i bez cvijeća i biljaka. Istaknite svoj lični stil kroz lijepe i jedinstvene vaze. Lični dekor upotpunjen je upravo sitnicama i ukrasnim elementima. 

Da li mislite da vaše vaze najbolje izgledaju sa biljkama u njima? Tada umjetno cvijeće može biti dobro rješenje. Ne zahtijeva održavanje i traje zauvijek.

Izbor Vaza za Svaki Ukus

JYSK nudi širok spektar vaza koje odražavaju različite estetske preferencije. Nudimo vam veliki izbor vaza mekih i okruglih silueta, kao i vaza oštrog i minimalističkog izraza, naš asortiman zadovoljava raznovrsne stilove uređenja. Dodajte boju vašem domu vazom za cvijeće u zelenoj, plavoj, narandžastoj ili roze boji. Takođe možete odabrati da stil vašeg unutrašnjeg uređenja istaknete vazama u mirnim bijelim, crnim, smeđim, sivim i bež nijansama. Ako želite da prigrlite prirodne materijale, možete odabrati našu vazu od prirodnih materijala koja zaista lijepo izgleda uz naše umjetno cvijeće.