Široki izbor zidnih satova

Satovi, osim praktične imaju i dekorativnu funkciju jer svojim izgledom na poseban način uljepšavaju svaku prostoriju. Bez obzira da li kupujete stolni ili zidni sat, veoma je važno da izaberete model koji će odgovarati kompletnom uređenju vašeg enterijera i uklopiti se sa ostalim elementima da bi prostor bio skladan. U JYSKovom asortimanu čekau vas zidni satovi različitih veličina i materijala koji će dodati dozu elegancije vašem dnevnom boravku ili spavaćoj sobi, kao i lijepi digitalni budilnik koji će vas buditi ujutro ukoliko je vaš mobitel prazan ili ga gasite preko noći. 

5 proizvodi
    5 proizvodi

    Sat za vaš dom

    Praktična funkcija sata je za većinu ljudi najvažnija - trebamo ga koristiti da vidimo koliko je sati. Međutim, ne moramo isključiti estetsku vrijednost posjedovanja sata koji se uklapa u vaš dom. Bilo da volite moderan, klasični ili retro dizajn, JYSK ima zidni sat za vaš stil života. 
    Da li se vaš stil često mijenja i volite li pratiti različite trendove uređenja? Ukoliko je vaš odgovor da, JYSK uvijek ima satove po odličnim cijenama, tako da vas neće puno kotati da budete u toku s najnovijim trendovima.