Praktične zidne police za svaki dom

Zidne police su idealne ukoliko nemate veliko predsoblje ili trebate dodatno mjesto za odlaganje u hodniku, dnevnoj ili spavaćoj sobi. One vam pomažu da iskoristite vertikalni prostor svog doma, ali osim što su praktične, zidne police će učiniti bilo koju prostoriju zanimljivijom. Istaknite svoje porodične fotografije, suvenire i druge omiljene sitnice na polici i dajte svoj lični dodir vašem enterijeru. U našem asortimanu polica možete pronaći jednostavne zidne police ili police od nekoliko dijelova i nivoa. Police u našem asortimanu izrađene su od drveta, medijapana, metala - pronađite savršen model za svoju spavaću sobu, hodnik ili predsoblje.

22 proizvodi
  22 proizvodi

  Odlaganje - Police

  Zidna polica WIRE hrom
  17,50 KM/kom
  plus
  Samo u prodavnici
  Zidna polica ASSENS 2 police svijetli pijesak
  30,- KM/kom
  40,- /kom
  UŠTEDA 25%
  basic
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici

  Iskoristite zid kao dodatan prostor za odlaganje

  Police se mogu koristiti u svim prostorijama u domu, bilo da se radi o dnevnom boravku, kuhinji, predsoblju ili kupatilu. Ovo je takođe idealan način za stvaranje dodatnog prostora za odlaganje.
  Pronađite korpe ili kutije koje odgovaraju veličini polica i iskoristite ih kao viseće skladište.
  Ako živite u malom stanu ili kući i potrebno vam je dodatnog prostora za odlaganje, police su svakako dobro rješenje. Okačite police tik ispod plafona i iskoristite prostor zida koji se inače ne bi koristio. Razmislite gdje će polica stajati kako biste mogli da kupite odgovarajuću. Razmislite i o ostatku dizajna enterijera i uz koji materijal bi trebalo da se uklopi vaša nova polica.

  Veličina i materijal

  Razmislite gdje će vaša zidna polica visiti, tako da kupite policu prave visine, dubine i širine. Osim toga imajte na umu i stil enterijera u kojem će polica biti i od kojeg materijala želite da je vaša polica izrađena. U JYSKu imamo police od drveta, melamina, medijapana, čelika i masivnog drveta paulovnije, tako da postoji nešto za svaki dizajn enterijera. Klasična bijela ili crna polica pristaje većini namještaja, dok smeđa ili drvena polica daju enterijeru topao izgled.