Praktične zidne police za svaki dom

Ukoliko nemate veliko predsoblje ili trebate dodatno mjesto za odlaganje u dnevnoj ili spavaćoj sobi, ne zaboravite da iskoristite i zid  - za ovo su idealne zidne police koje su u isto vrijeme i vrlo praktične i učiniće bilo koju prostoriju zanimljivijom. U našem asortimanu polica možete pronaći jednostavne zidne police ili police od nekoliko dijelova i nivoa. Možete ih koristiti za odlaganje sitnih dekoracija, okvira za slike ili ključeva i drugih stvari koje nikada ne znamo gdje da stavimo. Police u našem asortimanu izrađene su od drveta, medijapana, metala - pronađite savršen model za svoj hodnik ili predsoblje.

  Odlaganje - Police

  Zid. polica HEJLSMINDE 1 pol. crna/natur
  15,- KM/kom
  22,50 /kom
  UŠTEDA 33%
  basic
  Samo u prodavnici
  Zidna polica HEJLSMINDE crna/natur
  40,- KM/kom
  55,- /kom
  UŠTEDA 27%
  basic
  Samo u prodavnici
  Zidna polica ILBRO 3 kom set natur
  40,- KM/pak
  54,95 /pak
  UŠTEDA 27%
  basic
  Zidna polica ILBRO 3 kom/set natur/bij.
  45,- KM/pak
  59,95 /pak
  UŠTEDA 25%
  basic
  Samo online
  Zidna polica TRAPPEDAL 2 kom/p hrast/crna
  50,- KM/pak
  64,95 /pak
  UŠTEDA 23%
  plus

  Iskoristite zid kao dodatan prostor za odlaganje

  Police se mogu koristiti u svim prostorijama u domu, bilo da se radi o dnevnom boravku, kuhinji, predsoblju ili kupatilu. Ovo je takođe idealan način za stvaranje dodatnog prostora za odlaganje.
  Pronađite korpe ili kutije koje odgovaraju veličini polica i iskoristite ih kao viseće skladište.
  Ako živite u malom stanu ili kući i potrebno vam je dodatnog prostora za odlaganje, police su svakako dobro rješenje. Okačite police tik ispod plafona i iskoristite prostor zida koji se inače ne bi koristio. Razmislite gdje će polica stajati kako biste mogli da kupite odgovarajuću. Razmislite i o ostatku dizajna enterijera i uz koji materijal bi trebalo da se uklopi vaša nova polica.