Praktične zidne police za svaki dom

Ukoliko nemate veliko predsoblje ili trebate dodatno mjesto za odlaganje u dnevnoj ili spavaćoj sobi, ne zaboravite da iskoristite i zid  - za ovo su idealne zidne police koje su u isto vrijeme i vrlo praktične i učiniće bilo koju prostoriju zanimljivijom. U našem asortimanu polica možete pronaći jednostavne zidne police ili police od nekoliko dijelova i nivoa. Možete ih koristiti za odlaganje sitnih dekoracija, okvira za slike ili ključeva i drugih stvari koje nikada ne znamo gdje da stavimo. Police u našem asortimanu izrađene su od drveta, medijapana, metala - pronađite savršen model za svoj hodnik ili predsoblje.

    Iskoristite zid kao dodatan prostor za odlaganje

    Police se mogu koristiti u svim prostorijama u domu, bilo da se radi o dnevnom boravku, kuhinji, predsoblju ili kupatilu. Ovo je takođe idealan način za stvaranje dodatnog prostora za odlaganje.
    Pronađite korpe ili kutije koje odgovaraju veličini polica i iskoristite ih kao viseće skladište.
    Ako živite u malom stanu ili kući i potrebno vam je dodatnog prostora za odlaganje, police su svakako dobro rješenje. Okačite police tik ispod plafona i iskoristite prostor zida koji se inače ne bi koristio. Razmislite gdje će polica stajati kako biste mogli da kupite odgovarajuću. Razmislite i o ostatku dizajna enterijera i uz koji materijal bi trebalo da se uklopi vaša nova polica.