Korpe, kutije za skladištenje i futrole za organiziran dom

Korpe i kutije su jednostavno i praktično rješenje za organizaciju i pospremanje kuće.

Da li se vaša kuća magično puni sa raznim stvarima koje zauzimaju prostor i stvaraju nered? Ako je tako, rješenje ovog problema leži u praktičnom skladištenju stvari. U JYSKu ćete pronaći široku lepezu korpi, kutija za skladištenje i futrola koje vam omogućuju da stvorite red i optimalno iskoristitie svoj životni prostor. Među predmetima koje možete izabrati u JYSKu su plastične korpe i korpe od pletenog pruća, sklopive kutije sa poklopcima i točkićima, kutija za smještanje ispod kreveta, kante, stalci za novine i korpe za rublje.

Praktična rješenja za skladištenje vam pomažu da držite stvari urednima, ali takođe daju priliku da ukrasite i date svom domu lični dodir. Iz ovog razloga, JYSK nudi korpe, kutije za skladištenje i futrole u širokoj lepezi veličina, dizajna i materijala. Bilo da ste u potrazi za raznobojnim plastičnim kutijama za sobu vašeg djeteta, modernim korpama od pletenog pruća za dnevni boravak ili pametnom kutijom za smještanje ispod kreveta, u JYSKu ćete sigurno naći rješenje koje odgovara vašim potrebama i ukusu. 

Rublje je također čest izvor neurednosti, ali sa modernom korpom za rublje iz JYSKa, vaša odjeća može brzo biti pospremljena. U JYSKu ćete naći korpe za rublje napravljene od drveta, plastike i pletene od pruća, te u širokoj paleti boja. 

  Korpe i sl. - Pletene korpe itd.

  Izvrsna ponuda
  Korpa SEVERIN Š22xD16xV15cm siva
  7,50 KM/kom
  9,95 /kom
  UŠTEDA 25%
  Samo u prodavnici
  Izvrsna ponuda
  Korpa SEVERIN Š38×D27×V18 cm siva
  15,- KM/kom
  19,95 /kom
  UŠTEDA 25%
  Samo u prodavnici
  Izvrsna ponuda
  Korpa SEVERIN Š44xD32xV20cm siva
  20,- KM/kom
  26,95 /kom
  UŠTEDA 26%
  Samo u prodavnici
  Kutija GODTFRED 32x32x30 sa poklopcerm razne
  10,- KM/kom
  21,95 /kom
  UŠTEDA 54%
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Korpa EJNO Š22xD31xV15cm sa bijelom tk.
  15,- KM/kom
  19,95 /kom
  UŠTEDA 25%
  Korpa HJALMER Ø42xV30cm natur
  20,- KM/kom
  39,95 /kom
  UŠTEDA 50%
  Do isteka zaliha
  Korpa ABEL Š39xD25xV29cm natur
  25,- KM/kom
  34,95 /kom
  UŠTEDA 28%

  Korpe i sl. - Skladištenje plastik

  Kanta za smeće VIRGIL Š24×D19×V33cm 10L crna
  10,- KM/kom
  12,50 /kom
  UŠTEDA 20%
  Do isteka zaliha
  Samo u prodavnici
  Kanta za smeće VIRGIL Š34xD24xV33cm 20L crna
  12,50 KM/kom
  17,50 /kom
  UŠTEDA 29%
  Do isteka zaliha

  Korpe i kutije od raznih materijala

  JYSK korpe i kutije izrađene su od različitih materijala kako biste ih mogli koristiti u različitim situacijama i prostorijama.

  Naše drvene kutije su vrlo čvrste, stabilne, kvalitetne i izdržljive te su pogodne za skladištenje raznih kuhinjskih i prehrambenih proizvoda. S druge strane, plastične kutije i razne kutije sa poklopcem, takođe su izdržljive, a plastika je izuzetno pogodna za prostorije poput kupatila, garaže ili dječje sobe. Kutije za skladištenje od tkanine su veoma kvalitetne, a možete ih na jednostavan način sklopiti i pohraniti kada vam nisu potrebne. Ovakva rješenja su vrlo dobra za organiziranje ormara, spavaće sobe ili dječje sobe. Ako u vaš dom želite unijeti prirodan izgled i rusikalni stil, preporučujemo korpe ili kutije od pruća. One su idealne kao dekorativni elementi, a istovremeno su izuzetno korisne.

  Ideje za pohranu

  Napravite vlastiti sistem polica sa visećim policama, gdje ćete imati prostora za male korpe za odlaganje ili ukrasne predmete. Ovakvo rješenje čini skladištenje funkcionalnijim i pametnijim.

  Upotrijebite, na primjer, kutije ili korpe za skladištenje cipela, knjige, saksije za biljke, kape i rukavice. Korpe su izuzetno popularne za upotrebu kao ukrasi na policama za knjige i sobnim pregradama, ali i za pospremanje igračaka u dječjoj sobi te za hobi stvari poput vunice i igala za pletenje, koje ne bi trebalo spremati predaleko - samo vaša mašta je granica za šta ćete koristiti naše predivne korpe. Naše velike korpe i kante mogu se takođe koristiti i kao korpa za rublje. 

  Osigurajte učinkovito i pametno skladištenje ispod kreveta pomoću kutije sa točkićima za ispod kreveta koja u potpunosti iskorištava svaki vaš kvadrat. A kada se godišnja doba promijene, spremište ispod kreveta može biti idealno za cipele i jakne koje se ne koriste tokom cijele godine bez da zauzimaju prostora u vašoj dnevnoj rutini.

  Rješenja za pohranu

  U asortimanu JYSKa pronaći ćete rješenja za pohranu koja se uklapaju u svaki dom. Birajte između rustikalnog ili modernog dizajna u neutralnim ili šarenim bojama. Dodajte malo boje na svoje police sa plavom, crvenom, žutom ili zelenom korpom ili kutijom.

  Posjetite naš blog gdje, između ostalog, možete pročitati sve o rješenjima za pohranu u modernom domu i dobiti savjete kako da vaš dom bude uredan i organiziran: