Budite organizirani sa korpama, kutijama za skladištenje i futrolama

Korpe i plastične kutije su jednostavno i praktično rješenje za organizaciju i pospremanje kuće.

Da li se vaša kuća magično puni sa raznim stvarima koje zauzimaju prostor i stvaraju nered? Ako je tako, rješenje ovog problema leži u praktičnom skladištenju stvari. U JYSKu ćete pronaći široku lepezu korpi, kutija za skladištenje i futrola koje vam omogućuju da stvorite red i optimalno iskoristitie svoj životni prostor. Među predmetima koje možete izabrati u JYSKu su plastične korpe i korpe od pletenog pruća, sklopive kutije sa poklopcima i točkićima, kutija za smještanje ispod kreveta, kante, stalci za novine i korpe za rublje.

Praktična rješenja za skladištenje vam pomažu da držite stvari urednima, ali takođe daju priliku da ukrasite i date svom domu lični dodir. Iz ovog razloga, JYSK nudi korpe, kutije za skladištenje i futrole u širokoj lepezi veličina, dizajna i materijala. Bilo da ste u potrazi za raznobojnim plastičnim kutijama za sobu vašeg djeteta, modernim korpama od pletenog pruća za dnevni boravak ili pametnom kutijom za smještanje ispod kreveta, u JYSKu ćete sigurno naći rješenje koje odgovara vašim potrebama i ukusu. 

Rublje je također čest izvor neurednosti, ali sa modernom korpom za rublje iz JYSKa, vaša odjeća može brzo biti pospremljena. U JYSKu ćete naći korpe za rublje napravljene od drveta, plastike i pletene od pruća, te u širokoj paleti boja. 

  Korpe i sl. - Pletene korpe itd.

  Korpa SEVERIN Š22xD16xV15cm siva
  7,50 KM/kom
  9,95 /kom
  UŠTEDA 25%
  Samo u prodavnici
  Korpa SEVERIN Š38×D27×V18 cm siva
  13,50 KM/kom
  19,95 /kom
  UŠTEDA 32%
  Samo u prodavnici
  Korpa SEVERIN Š44×D32×V20cm siva
  20,- KM/kom
  26,95 /kom
  UŠTEDA 26%
  Samo u prodavnici
  Korpa EBBE Š20xD25xV16cm crna
  8,50 KM/kom
  10,95 /kom
  UŠTEDA 22%
  Korpa STINUS siva 3 kom/set
  8,50 KM/set
  10,95 /set
  UŠTEDA 22%
  Korpa VEGARD Š23xD33xV18cm siva
  10,- KM/kom
  21,95 /kom
  UŠTEDA 54%
  Samo u prodavnici
  Korpa DANTE Š24xD35xV17cm siva
  15,- KM/kom
  21,95 /kom
  UŠTEDA 32%
  Samo u prodavnici
  Korpa ARVE Ø34xV28cm natur
  20,- KM/kom
  34,95 /kom
  UŠTEDA 43%
  Kutija HJALTI Ø30xV24cm sa poklop.
  25,- KM/kom
  49,95 /kom
  UŠTEDA 50%
  Samo u prodavnici
  Korpa AGNE Š23xD32xV16cm morska trava
  30,- KM/kom
  39,95 /kom
  UŠTEDA 25%

  Korpe i sl. - Skladištenje plastik

  Preuzmite kontrolu nad svojim domom uz pametna rješenja za odlaganje

  Osim što stvaraju red u kući, korpe i kutije mogu se kombinirati i sa dekorom i tako vašem domu dati lični pečat. Kupite nove kutije i korpe za skladištenje i iskoristite ovu priliku za čišćenje kuće ili stana i bacanje predmeta koje više ne koristite. Sa praktičnim rješenjima za pohranu možete jednostavno organizirati stvari koje ne koristite svakodnevno, ali koje je ipak potrebno lako pronaći kada su vam potrebne.

  Ideje za rješenja za pohranu

  Napravite vlastiti sistem polica sa visećim policama, gdje ćete imati prostora za male korpe za odlaganje ili ukrasne predmete. Ovakvo rješenje čini skladištenje funkcionalnijim i pametnijim.

  Upotrijebite, na primjer, kutije ili korpe za skladištenje cipela, knjige, saksije za biljke, kape i rukavice. Korpe su izuzetno popularne za upotrebu kao ukrasi na policama za knjige i sobnim pregradama, ali i za pospremanje igračaka u dječjoj sobi te za hobi stvari poput vunice i igala za pletenje, koje ne bi trebalo spremati predaleko - samo vaša mašta je granica za šta ćete koristiti naše predivne korpe. Naše velike korpe i kante mogu se takođe koristiti i kao korpa za rublje. 

  Osigurajte učinkovito i pametno skladištenje ispod kreveta pomoću kutije sa točkićima za ispod kreveta koja u potpunosti iskorištava svaki vaš kvadrat. A kada se godišnja doba promijene, spremište ispod kreveta može biti idealno za cipele i jakne koje se ne koriste tokom cijele godine bez da zauzimaju prostora u vašoj dnevnoj rutini.