Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 3. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Okrugle pletene korpe

Naše omiljene korpe za odlaganje

Menadžerka kategorije Kućanstvo, Susanne Bank, je JYSKov stručnjak za pametna rješenja za odlaganje, a jedno od njenih omiljenih rješenja su korpe.

“Korpe mogu držati vaš nered izvan vidokruga, a istovremeno vam biti nadohvat ruke", kaže Susanne, prije nego što sa nama podijeli svoja tri favorita u novom asortimanu ove sezone.

LAU korpa od morske trave

Korpa od morske trave visi na zidu u kuhinji


LAU je korpa od morske trave sa dvije police idealna kao zidna polica. Široka je 28 cm, visoka 36 cm i duboka 12 cm.

”LAU je vrlo dekorativna i praktična polica u isto vrijeme. Možete je koristiti u kuhinji za svoje sveže biljke, u kupatilu za svoje losione i parfeme, u hodniku za rukavice i ključeve – ili bilo gdje drugo gdje vam je potrebno skladište,” kaže Susanne i nastavlja: “U JYSKu, neprestano tražimo dekoracije i predmete koji mogu pomoći našim kupcima u njihovom svakodnevnom životu. Dosta ljudi ima problema sa organizacijom svojih domova, zato su rješenja za odlaganje područje u kom osjećamo da stvarno možemo nešto da promijenimo. Korištenje vertikalnog prostora jedan je od naših najboljih savjeta – održava pod urednim, a LAU u isto vrijeme jednostavno izgleda lijepo.”

MILAS plastična korpa

Plave, sive i koralne plastične korpe na polici


Plastična korpa MILAS može se sklopiti i složiti. Dostupna je u dvije različite veličine i u tri različite boje: plava, siva i koralna.

“MILAS je već neko vrijeme u našem asortimanu, a kako su ove korpe jako popularne među našim kupcima, odlučili smo da uvedemo novu boju – svježu i veselu plavu koja nadopunjuje dvije originalne boje,” kaže Susanne. “MILAS je i lijepa i funkcionalna korpa. Ako vam je prostor na policama ograničen, složite nekoliko MILAS korpi jedne na drugu. Dodajte naljepnicu na prednju stranu korpe, tako da ne morate da tražite svoje stvari. A ako vam neko vrijeme ne treba, samo je sklopite i odložite. Možete je koristiti u kuhinji, kupatilu ili spavaćoj sobi. Svuda dobro izgleda,” kaže Susanne sa smješkom.

ALVAR okrugla korpa

Three round baskets and a small rectangular basket


ALVAR je okrugla korpa visine 35 cm i prečnika 35 cm.

”ALVAR ima vrlo prirodan izgled, ali je zapravo napravljena od plastike. To znači da je super praktična jer je možete bezbrižno koristiti u kupatilu ili napolju na natkrivenom balkonu ili terasi, a pomoću ručki je lako možete premiještati. Kul dizajn sa vertikalnim uzorkom sa jedne strane i horizontalnim uzorkom sa druge strane, a lično ću koristiti jednu za deke na terasi, a jednu za peškire u kupatilu,” kaže Susanne prije nego što se vrati pronalasku novih, praktičnih rješenja za odlaganje za JYSKove kupce.  


Istražite i favorite među dekoracijama.

Saznajte više

Koji od ovih 6 ormara idealno odgovara vašem lifestyleu?

5 funkcionalnih i estetskih savjeta za uređenje hodnika

Nova Nordic Mood kolekcija kombinuje šareno i spokojno

Savjeti kako najbolje organizovati kućnu biblioteku

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.