Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 9. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Okrugle pletene korpe i četvrtaste drvene i pletene korpe

Naše omiljene korpe za odlaganje

Datum:

Kategorija: Razno, Inspiracija

Oznake:: korpe, odlaganje, pohranjivanje, korpice, košare, kutije

Ako želite da vam kuća uvijek izgleda uredno, kutije za odlaganje trajno su rješenje. Bilo da vam je potrebno mjesto za odlaganje vaših deka, časopisa ili igračaka, ukrasna kutija za odlaganje može vam puno pomoći u organizaciji doma. Pitali smo našu menadžerku kategorije Kućanstvo, Susanne Bank, o njenim favoritima iz novog JYSK asortimana: „Odabir favorita bio je jako težak, ali uspjela sam da se odlučim za tri različite korpe, od kojih svaka ima svoje prednosti i ujedno su dekorativne”, kaže Susanne.

Okrugla korpa CHRISTOF

Okrugla korpa od pruća sa crnim i narandžastim detaljima


“CHRISTOF je savršene veličine koja je čini prikladnom za različite svrhe,” kaže Sussanne. “Možete je koristiti na polici za knjige za svijeće, na stolu za časopise, u ormaru za rukavice, kape, šalove – ili kako god poželite. Ima predivne detalje u narandžastoj i crnoj boji koji joj daju vrlo zanimljiv izgled. Savršeno za moderan dom,” kaže Sussanne.

Korpa CHRISTOF koja je izrađena od morske trave je visoka 16 centimetara i istog je prečnika.  

Okrugla korpa EGGERT

Okrugla korpa od pruća neutralne boje i podna vaza


“Korpa EGGERT je baš svestrana. Veličina je čini savršenom za deke, jastuke ili igračke,” kaže Sussanne. "Dakle, ako tražite prostor za odlaganje za svoju dnevnu sobu, spavaću sobu, kupatilo ili dečju sobu, onda je EGGERT odličan izbor.”

EGGERT je takođe izrađena od morske trave. Visoka je 30 centimenatara, a prečnik joj je 35 centimetara.

Korpa GERLAND od drveta i pruća

Drvena korpa na belom konzolnom stolu


“Korpa za odlaganje peškira, deka, čarapa, šminke ili igračaka za pse/mačke... GERLAND korpa je vrlo korisna”, kaže Sussanne. "Jednostavan, moderan izraz pristajaće svakoj tinejdžerskoj sobi, kancelariji ili hodniku, a možete ga nositi sa sobom koliko želite.”

GERLAND korpa je izrađena od drveta i bambusa, visoka je 14 centimetara, široka 20 centimetara i dugačka 30 centimetara.

Istražite i favorite među tekstilima za dom.