Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Kolekcija namještaja za odlaganje u svim prostorijama vašeg doma

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

Privlači li vas ideja o uređenju vašeg doma i stvaranju prijatne i tople atmosfere u tradicionalnom stilu? Otkrijte našu MARKSKEL seriju namještaja za odlaganje koja vam nudi oku ugodna i praktična rješenja za pohranjivanje u svakom kutku vašeg doma. Sa svojim tradicionalnim dizjanom i izgledom, izrađenim ipak u određenom suvremenom stilu, MARKSKEL kolekcija neprimjetno kombinira svijetle nijanse bijele i sive s izgledom prirodnog drveta, kako bi stvorila seriju namještaja za odlaganje koji je i moderan i bezvremenski.

MARKSKEL kolekcija uključuje različite tipove namještaja za odlaganje zajedno sa većim komadima namještaja kao što su trpezarijski stolovi, radni stolovi i okviri kreveta, dajući vam mnoštvo praktičnih rješenja za sve vaše potrebe, a istovremeno podižući estetski izgled vašeg doma na jedan novi nivo.

Moderne verzije tradicionalne estetike 

Bilo da ste veliki obožavatelj "cottagecore" estetike (uređenja u tipu moderne seoske kuće ili kolibe) ili možda preferirate atmosferu u duhu tradicionalne toskanske kuhinjice, MARKSKEL serija namještaja je idealna za unošenje tog toplog, srcu poznatog i utješnog osjećaja u vaš dom, ali u suvremenom, elegantnom obliku. 

Brojne mogućnosti odlaganja za vašu trpezariju

Najpoznatiji komadi namještaja u kolekciji MARKSKEL uključuju komodu, vitrinu, ladičare, policu za knjige i trpezarijski stol. Savršena za opremanje trpezarije koja je istovremeno i lijepa i praktična, MARKSKEL serija namještaja vam daje dovoljno mjesta za odlaganje kako biste svoj prostor održavali urednim, prepuštajući ljupkim detaljima da budu u centru pažnje.

Savršeno za odlaganje u dnevnoj sobi

Komode, vitrine i ladičari su vrlo praktični i za pohranjivanje stvari u vašoj dnevnoj sobi, nudeći tako fleksibilna rješenja za pospremanje nereda i sitnica, kako bi svaki kutak bio uredan i izgledao dobro. U kolekciji se nalaze i dva komada namještaja koji su bitan dio svake dnevne sobe: TV-stalak sa dvoja vrata i policom i pravougaoni stolić sa jednom policom. 

Savršen odabir za vaš "home-office"

Za kućnu kancelariju, najuočljiviji komad namještaja iz MARKSKEL serije je radni stol. Predivnog izgleda, baš kao i ostali komadi namještaja ove kolekcije, MARKSKEL radni stol dolazi sa ugrađenim "ormarićem za dokumente" – sa ladicom i ormarićem, lako ćete odložiti pisaći pribor, papirologiju i razne druge sitnice. Polica za knjige iz iste serije jako lijepo pristaje uz radni stol, omogućavajući vam da kreirate besprijekoran i ugodan radni kutak s dodatnim prostorom za odlaganje.

Ukoliko vam je potrebno još više prostora za odlaganje, možete dodati i komodu (pa čak i ormar ako vaša radna soba to dozvoljava) kako biste drastično povećali svoj prostor za pohranu za tačno onoliko koliko vi to želite. Ormar je savršen za predmete koje možda ne koristite svaki dan, kao što su jakne koje nisu u sezoni, haljine, odijela itd. Uz MARKSKEL seriju namještaja imat ćete mnogo mogućnosti za efikasno odlaganje u vašoj kućnoj kancelariji.

Mnogo dodatnog prostora za odlaganje u spavaćoj sobi

Ako više volite da odlažete svoju odjeću i druge stvari kao što je npr. posteljina u spavaćoj sobi, MARKSKEL ormar i komoda će se sjajno uklopiti u vaš prostor za spavanje. Postoji više varijanti ormara; jedna sa dvoja vrata, druga sa troja vrata sa ogledalom na srednjim vratima i na kraju treća varijanta sa četvoro vrata i dvije velike ladice. Odaberite varijantu koja odgovara vašim preferencijama, spavaćoj sobi i potrebama za odlaganjem.

MARKSKEL kolekcija takođe uključuje komplet postave za spavanje: prekrasan okvir kreveta i odgovarajući noćni ormarić. Okvir kreveta je dostupan u više veličina - od kreveta za jednu osobu za madrace sa oprugama i madrace od pjene dimenzije 90x200cm, do najveće verzije za madrace sa oprugama i madrace od pjene dimenzije 180x200 cm.

Kombinujte i uskladite namještaj za odlaganje prema vašim željama

Jedna od bitnih karakteristika po kojima je MARKSKEL kolekcija posebna je njena svestranost. Uzimajući u obzir mnogo različitih opcija između kojih možete birati, moći ćete odabrati ona rješenja za pohranjivanje koja odgovaraju vašim jedinstvenim potrebama i preferencijama.

Bilo da želite optimizirati prostor za odlaganje u spavaćoj sobi, u malom stanu ili organizovati veliki ugradbeni ormar, fleksibilni komadi namještaja za odlaganje u ovoj kolekciji pružaju praktična i elegantna rješenja za odlaganje u vašem domu.

Kompletna MARKSKEL kolekcija

Da biste saznali više o ovoj kolekciji, pogledajte istaknute proizvode u nastavku ili posjetite naš webshop i provjerite svaki komad namještaja iz MARKSKEL kolekcije.

Dodaci vašem namještaju za odlaganje

Da biste dodatno poboljšali svoju pohranu, u svoje uređenje možete dodati i razne korpe i kutije za odlaganje. Ovo je posebno korisno prilikom raspodjele prostora u ladicama, na policama i u ormarima. Za više inspiracije možete pogledati i naše omiljene korpe za odlaganje.