Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 9. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Šoljice za kafu bijelih glazura, podna vaza i umjetno cvijeće u korpi

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Oznake:: vaze, dekoracije, ukrasi, inspiracija, ukrasne biljke, umjetno cvijeće

Dva puta godišnje pitamo Tinu Nymann, JYSKovu menadžerku kategorije dekoracija za uređenje doma, o njenim favoritima među novostima u JYSK asortimanu: „Želim istaknuti naše nove šoljice koje su savršene za opuštajuće trenutke. Takođe, kada dođu mračniji i hladniji mjeseci, potrebno nam je malo hyggea u našim domovima, pa sam odabrala dva predmeta koja vašem domu dodaju upravo to”, Tina započinje priču.

Podna vaza GUSTAF

“Počnimo sa podnom vazom GUSTAF,” Tina počinje detaljno da opisuje ​​vazu. “Već neko vrijeme pratimo trend unošenja prirode u uređenje enterijera i taj trend nikako nije gotov. Sa svojim ručno izrađenim izgledom, GUSTAF je predivan primjer toga.”

Keramička podna vaza sa umjetnim cvijećem


Keramička podna vaza GUSTAF ima bijelu glazuru ukrašenu kvadratićima. Stilizujte je sa suvim i veštačkim cvećem ili ukrasnim grančicama. GUSTAF se odlično slaže i sa veštačkom cvetnom stabljikom TOMAS. TOMAS je dugačak 95 cm i inspirisan je ukrasnom pampas travom, koja raste u blizini plaža i jezera./p>

Sa svojih 47 cm visine, vaza je savršena za postavljanje na pod sa veštačkim cvećem – ili kao samostalni ukrasni dodatak. Visina je takođe čini idealnom za postavljanje na komodu ili konzolni stočić.

Pogledajte i 3 istaknute posteljine novog asortimana.

Hygge šoljice SVERRE

Keramičke šolje u krem i zelenim nijansama


"Ove sezone imamo zaista prelijepe dodatke za naš asortiman posuđa", kaže Tina o svom drugom favoritu. “ Jedan od njih je šoljica SVERRE izrađena od reaktivne glazure zaobljenog oblika i zaobljenih ručkica. Postavite stol sa savršenom kombinacijom šoljica SVERRE i tanjira za posluživanje OLE .”

Keramičke šolje i poslužavnik u krem i zelenim nijansama


SVERRE šoljice savršene su za veliku porciju kafe ili čaja. Izložite ih na ukrasnoj polici i olakšajte sebi uživanje u prijatnom trenutku.

Umjetno cvijeće PER

Korpa sa umjetnim cvijećem od papira


“Naše novo umjetno papirnato cvijeće PER takođe je vrijedno spomena,” kaže Tina o svom posljednjem favoritu. Osvijetlite svoj dom vječnom bojom. PER dolazi u tri predivne boje: narandžastoj, roze i ljubičastoj. Sve su lijepe samostalno, ali i u buketima.”

Iako izgleda slično suhom cvijeću, PER je napravljen od papira. Visok je 40 centimetara, a drška mu je napravljena od metalne žice koja olakšava savijanje pa je prikladan i za manje vaze.