Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 28. 2. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Kuhinja sa daskama za rezanje u roze i žutoj boji i prozorska daska sa svijećnjakom i vazom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Dva puta godišnje pitamo Tinu Nymann, JYSKovu menadžerku kategorije dekoracija za uređenje doma, o njenim favoritima među novostima u JYSK asortimanu: “Osjećam da ovaj period zahtijeva toplinu, bljeskove radosti i pravi hygge", počinje Tina. “Zato sam odlučila istaknuti neke proizvode koji mogu osvijetliti vaš dom – i metaforički i doslovno.”

NILSSON daske za rezanje


“U ovom trenutku mnogi ljudi smanjuju troškove kupovine namirnica, ali to ne znači da kuhanje i dalje ne može biti zabavno i da ne možete postaviti predivan stol,” kaže Tina “Dodali smo određene šarene artikle i dekorativne oblike u asortiman. NILSSON daske za rezanje mogu dodati iskru i najzamornijim kuhinjskim poslovima. A hvataljka za serviranje LIAM nije samo hvataljka – držač u obliku školjke humorističan je pogled na kuhinjski pribor i čini hvataljku savršenom za salate, tjesteninu i kolače.”

NILSSON daske za rezanje se prodaju u setovima po dva komada - žuta je 30 x 22 cm, a roze je 25 cm x 18 cm. Hvataljka za serviranje LIAM duga je 23 cm i srebrne je boje.

Takođe pogledajte naše favorite iz asortimana posteljina

SEBASTIAN zdjela

Zelena zdjela za salatu na trpezarijskom stolu


SEBASTIAN je zelena zdjela od kamenine sa uzorkom malih kruna od kopra. Visoka je 8 cm i ima prečnik 30 cm.

”SEBASTIAN će učiniti da svaka salata izgleda spektakularno“, kaže Tina sa osmjehom. “Možete je koristiti kao zdjelu za salatu, zdjelu za voće ili samo kao dekoraciju. Ova zdjela od kamenine privući će svačiju pažnju.”

THORSTEN i LAURITS svijećnjaci

Prozorska daska sa vazom i svijećnjakom i konzolni stol sa držačima za svjećice, korpomi  svijećnjakom


LAURITS je prljavo bijeli svijećnjak od kamenine sa prostorom za tri svijeće, a THORSTEN je zeleni porculanski svijećnjak.

““Zima, proljeće, ljeto ili jesen – prijatan osjećaj koju svijeće unose u prostoriju uvijek je dobrodošao, a pravi svijećnjak zaista može pridonijeti toploj atmosferi”, kaže Tina. “Naš novi svijećnjak LAURITS omogućuje vam da zapalite tri svijeće, tako da možete utrostručiti radost titranja plamena. Sa svijećnjakom THORSTEN dobijate dva u jednom: i skulpturu i svijećnjak, koji svojim organskim oblikom dodaje stil vašem domu,” završava Tina sa osmjehom.

Saznajte više

Boja godine 2023.

Favoriti među tekstilima za dom

Pripremite se za proljeće sa mirnim, zeleno-plavim nijansama

Istaknute lampe novog asortimana

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.