Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 6. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!ZELENI DANI - Uštedite do 70%!


Sada još bolje ponude baštenskog namještaja!Kliknite ovdje

Kuhinja sa daskama za rezanje u roze i žutoj boji i prozorska daska sa svijećnjakom i vazom

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Dva puta godišnje pitamo Tinu Nymann, JYSKovu menadžerku kategorije dekoracija za uređenje doma, o njenim favoritima među novostima u JYSK asortimanu: “Osjećam da ovaj period zahtijeva toplinu, bljeskove radosti i pravi hygge", počinje Tina. “Zato sam odlučila istaknuti neke proizvode koji mogu osvijetliti vaš dom – i metaforički i doslovno.”

NILSSON daske za rezanje


“U ovom trenutku mnogi ljudi smanjuju troškove kupovine namirnica, ali to ne znači da kuhanje i dalje ne može biti zabavno i da ne možete postaviti predivan stol,” kaže Tina “Dodali smo određene šarene artikle i dekorativne oblike u asortiman. NILSSON daske za rezanje mogu dodati iskru i najzamornijim kuhinjskim poslovima. A hvataljka za serviranje LIAM nije samo hvataljka – držač u obliku školjke humorističan je pogled na kuhinjski pribor i čini hvataljku savršenom za salate, tjesteninu i kolače.”

NILSSON daske za rezanje se prodaju u setovima po dva komada - žuta je 30 x 22 cm, a roze je 25 cm x 18 cm. Hvataljka za serviranje LIAM duga je 23 cm i srebrne je boje.

Takođe pogledajte naše favorite iz asortimana posteljina

SEBASTIAN zdjela


SEBASTIAN je zelena zdjela od kamenine sa uzorkom malih kruna od kopra. Visoka je 8 cm i ima prečnik 30 cm.

”SEBASTIAN će učiniti da svaka salata izgleda spektakularno“, kaže Tina sa osmjehom. “Možete je koristiti kao zdjelu za salatu, zdjelu za voće ili samo kao dekoraciju. Ova zdjela od kamenine privući će svačiju pažnju.”

THORSTEN i LAURITS svijećnjaci


LAURITS je prljavo bijeli svijećnjak od kamenine sa prostorom za tri svijeće, a THORSTEN je zeleni porculanski svijećnjak.

““Zima, proljeće, ljeto ili jesen – prijatan osjećaj koju svijeće unose u prostoriju uvijek je dobrodošao, a pravi svijećnjak zaista može pridonijeti toploj atmosferi”, kaže Tina. “Naš novi svijećnjak LAURITS omogućuje vam da zapalite tri svijeće, tako da možete utrostručiti radost titranja plamena. Sa svijećnjakom THORSTEN dobijate dva u jednom: i skulpturu i svijećnjak, koji svojim organskim oblikom dodaje stil vašem domu,” završava Tina sa osmjehom.

Saznajte više

Osvježite svoj dom i baštu umjetnim biljkama

Romantični savjeti za Dan zaljubljenih u vašem domu

Favoriti među zavjesama

Boja godine 2023.