Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Bijela vaza sa cvijetom na polici

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Dva puta godišnje pitamo Tinu Nymann, JYSKovu menadžerku u odjelu Nabave za kategoriju dekoracija za uređenje doma, o njenim favoritima među novostima u JYSK asortimanu: “Osjećam da ovaj period zahtijeva okupljanja sa prijateljima i porodicom kako bismo stvorili trenutke radosti - i što je najvažnije pravi hygge. Sa naglaskom na mirnim, prigušenim bojama, organiskim oblicima, omekšavanju materijala kroz krivulje, valove i vizualno teksturirane površine, mislim da ovi novi komadi mogu uljepšati i poboljšati vaš dom.”

Saksija JOKUM

Prva na redu je JOKUM  – prekrasna saksija od kamenine u lijepoj bež, gotovo krem sivoj boji sa teksturiranom površinom. Njen zaobljeni oblik daje joj umirujuću prisutnost, a da pri tome previše ne odvlači pažnju, dopuštajući tako vašim biljkama ili buketima svježeg ili umjetnog cvijeća da zablistaju i "igraju glavnu ulogu".

Krupni plan vaze od kamenine u svijetlosivoj boji
Posuda za biljke od kamenine u krem sivoj boji na regalu sa drugim ukrasima

Svijećnjak za lučice ANDERAS

ANDERAS svijećnjak je savršen za unošenje nježne boje u vaš dom, bilo da je postavljen na klub stolić ili ormarić. Njegovi prorezi stvaraju zanimljivu igru tekstura na površini dok lijepo raspršuju svjetlost. Koristite ANDERAS da osvijetlite ugodne večeri na terasi ili balkonu ili da unesete toplinu i svjetlost u razne kutke vašeg doma nakon što sunce zađe.

Zdjela JENSEN

JENSEN zdjela je odličan primjer nježnog dekora s mekim, organskim oblicima koji mogu podići dom, a da su i dalje vrlo suptilni. Sa tri odjeljka možete lako držati više stvari u posudi istovremeno. Zdjela je također sigurna za hranu, što znači da je pogodna kao mjesto za pohranjivanje namirnica poput limuna ili nekog drugog voća, a može se koristiti i kao prekrasan dodatak trpezarijskom stolu kada se koristi za serviranje grickalica i tapasa.

Pregledajte kompletan asortiman dekoracija za dom u našem webshopu ili pogledajte odabrane proizvode ispod. Ako tražite dekorativne opcije za skladištenje u svom domu, pogledajte naše omiljene korpe za odlaganje. Naravno, takođe možete posjetiti vama najbližu JYSK prodavnicu i dobiti pomoć i smjernice od naših zaposlenih kako biste mogli ukrasiti svoj dom baš za vas.

Saznajte više

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

Elegantna i umirujuća skandinavska dekoracija

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Ovog proljeća osvježite svoj dom novom Nordic mood kolekcijom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

Favoriti među kuhinjskim dodacima