Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 3. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Dekoracija stola za novogodišnje praznike

Stvorite svečani novogodišnji stol

Da li volite veče kada dočekujemo novu i opraštamo se od prethodne godine? Za novogodišnju noć volimo da se dotjeramo, da uživamo u ukusnoj hrani, pijemo lijepa pića, ali takođe volimo i da naš dom i trpezarijski stol izgledaju svečano.

Pročitajte naš blog i saznajte kako da oduševite vaše goste, a da pritom ne uložite mnogo vremena i novca.

Započnite sa fenjerima i svijećama

Znate da novogodišnja večera ne može da prođe bez zlatne boje, sjaja i šljokica. Zato pripremite sve svijeće i svijećnjake koje imate , a u providne vaze ubacite LED lampice koje će značajno doprinijeti novogodišnjoj atmosferi.

Ako mislite da vam je potrebno još sjajnih detalja, dodajte još LED lampica i ukrasa sa šljokicama. 

Fokusirajte se na cijelu sobu, ne samo na novogodišnji stol. Dodajte fenjere i svijeće u sobu tako da predstavljaju pozadinu za novogodišnji stol. Kada uključite cijelu sobu u svoju dekoraciju, tada nastupa zaista magična atmosfera: vaši gosti će biti okruženi treperavim svjetlima koja daju savršeno prijatno i meko osvjetljenje.

Kombinujte posuđe različitih boja i tekstura

Hajde da se koncentrišemo na posuđe. Tanjiri i zdjele ne moraju da budu dio iste kolekcije kako bi zajedno izgledali lijepo. Isprobajte kako bi jedan tanjir išao uz drugu zdjelu i zabavite se u procesu kreiranja savršene kombinacije!

Eleganciji našeg stola doprinjela je kombinacija FERDUS tanjira, KLAES zdjele i ASLAUG novogodišnje zvijezde.

Cvijeće doprinosi prazničnoj atmosferi

Finalni dodatak za savršenu novogodišnju atmosferu su vaze sa cvijećem.

Dekorišite vaš stol uz staklene i keramičke vaze sa detaljima koje već imate kod kuće. Vaze mogu da funkcionišu kao centralni dio na vašem stolu. Ukrasite ih granama i cvijećem, poprskajte grančice sa malo šljokica ili im dodajte malo ukrasne trake.
 

Umjetno cvijeće dodatno olakšava dekoraciju stola. Možete ih kupiti i pripremiti unaprijed jer će izgledati lijepo i nakon dužeg vremena.

Srećna nova godina!

Saznajte više

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Favoriti među tekstilima za dom

Favoriti među kuhinjskim dodacima

"Peach Fuzz" - boja godine 2024