Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 31. 12. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Sofa sa dekom od flisa, prugastim i plavim ukrasnim jastukom i jastukom od umjetnog krzna

Favoriti među tekstilima za dom

Svaki put kada predstavimo novosti u našem asortimanu tekstila, naša Menadžerka kategorije Sara Højgaard Rasmussens odabere svoje favorite, a u ovom blog postu podijeli i priču iza njih. "Odabrala sam proizvode koje možete da kombinujete sa onim što već imate kod kuće i da na taj način dodate određenu osvježavajuću notu vašem dekoru", počinje Sara.

TAKS umjetno krzno

Umjetno krzno u različitim bojama
Umjetna janjeća koža TAKS 60x90 svijetlo smeđa
25,- KM/kom
49,95 /kom
UŠTEDA 50%
Umjetna janjeća koža TAKS 60x90 siva
25,- KM/kom
49,95 /kom
UŠTEDA 50%
Umjetna janjeća koža TAKS 60x90 bež
25,- KM/kom
49,95 /kom
UŠTEDA 50%


"TAKS je jedan od klasika u našem asortimanu. Riječ je o kolekciji visokokvalitetnog umjetnog krzna u obliku janjeće kože, ukrasnim jastucima i jastucima za stolice. Ono što je novo je bež boja koju smo uveli ove sezone. Inspirisala nas je priroda i stvorili smo neutralnu, toplu verziju TAKS umjetne janjeće kože i ukrasne jastučnice", objasnila nam je Sara.

"TAKS kolekcija se sastoji od mekanih i udobnih proizvoda u kojima možete uživati i u zatvorenom i na otvorenom. Stavite umjetnu kožu na stolicu ili klupu da vam budne udobno i toplo, ili ponesite ukrasni jastuk sa sobom u svoju viseću mrežu", predlaže Sara.  

POPPEL bijela ukrasna jastučnica sa printom

Bijela navlaka za jastuk sa grafičkim uzorkom i dekom od flisa na klupi
Ukr. jastuk HORNFIOL šenil 45x45 siva
20,- KM/kom
26,50 /kom
UŠTEDA 25%
Samo u prodavnici

"POPPEL je ukrasna jastučnica koja dolazi u dva dizajna: jedan u kontrastnim bojama i jedan sa malo blažim izrazom", započinje Sara. "Oba imaju moderan, razigran uzorak, koji će ih sigurno izdvojiti od ostatka vašeg enterijera." 

"POPPEL je za svakoga ko voli da kupuje obzirno i pazi na troškove: ne morate kupovati nove ukrasne jastuke - možete svojim postojećima dati mali makover sa novom ukrasnom jastučnicom."

Dimenzije POPPEL ukrasne jastučnice su 50x50 cm, a izrađena je od 100% pamuka i može se prati na 30 stepeni. 

BONDEROSE deka od flisa

"BONDEROSE je luksuzna, mekana i topla deka od flisa", počinje Sara. "Ima predivan sjaj i za mene njene spiralne rese čine veliku razliku u odnosu na ostale deke."

"Dostupna je u plavoj, bež i boji bijele kafe – neutralne i umirujuće boje koje idu dobro uz sve. Njena debljina i visok kvalitet takođe izdvajaju ovu deku od ostalih. Ona vas poziva da se ušuškate uz dobru knjigu ili TV seriju." 

Saznajte više

7 savjeta za uređenje praznične trpeze

Poželite dobrodošlicu prazničnoj sezoni

Istaknute lampe novog asortimana

Nordic Mood: mali namještaj unosi velike promjene