Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 9. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Kuhinja-trpezarija, jastuci na fotelji, štepana deka i slika Sare Højgaard Rasmussen

Favoriti među tekstilima za dom

Datum:

Kategorija: Dekoracija

Oznake:: ukrasni tekstili, dekorni jastuci, tepisi, deke, dekoracije

Ako volite mekane i udobne detalje, Sara Højgaard Rasmussen ima prave poslastice za vas. Sara je naša Menadžerka kategorije kućnog tekstila i pitali smo je za njene favorite među novitetima. “Izabrala sam tepih od jute, štepanu deku i jedan od naših klasičnih ukrasnih jastuka koji dodaju ličnost vašem domu”.

Karirani ukrasni jastuci VALERIANA

Sivi, prljavo bijeli i karirani jastuk na fotelji


“Dodali smo dva nova karirana jastuka u elegantnu kolekciju jastuka VALERIANA”, kaže Sara. “Jastuci su klasičnog izgleda, ali sa retro zaokretom. Sviđa mi se kako suptilno dodaju boju enterijeru.” Jastuci VALERIANA imaju presvlaku od 70% pamuka i 30% lana, te punjenje od perja što ih čini izrazito udobnim.

Tepih od jute SOLSIKKE

Tepih od jute ispod trpezarijskog stola u kuhinji


“SOLSIKKE je vrlo izdržljiv tepih od jute", kaže Sara o svom sljedećem favoritu iz asortimana. „Rustikalni izgled stvara lijep kontrast sa različitim vrstama enterijera: romantičnim, klasičnim ili modernim. Boja je prirodna, neobojena i neizbjeljena pa podsjeća na jednostavnija vremena. Koristim ga na svojoj natkrivenoj terasi da naglasim osjećaj doma.” Tepih SOLSIKKE izrađen je od biljnih vlakana i ručno je tkan.

Štep-ćebe SKOVSTJERNE

Šarena štepana deka na sivoj garnituri


“SKOVSTJERNE je prošivena deka koja me stvarno vraća u prošlost”, nastavlja Sara. “Ujedno je i super moderno i starinsko - zbog različitih šarenih uzoraka. Smatram da je balans između crvenih i plavih tonova delikatno podešen. Prošivena deka može biti lijep dodatak modernom dekoru”, završava ona.