Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 28. 2. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Spavaća soba sa bež prekrivačem i jastucima za leđa i slika Sare Højgaard Rasmussen

Favoriti među tekstilima za dom

Svaki put kada predstavimo novosti u našem asortimanu tekstila, naša Menadžerka kategorije Sara Højgaard Rasmussensa sa nama podijeli svoje favorite i priču iza njih. “Želim da istaknem tri različita proizvoda koji odražavaju uvijek prisutnu ljepotu prirode. Svi imaju smiren - moglo bi se čak reći i utješan izgled, koji smatram da svi danas cijenimo,” kaže Sara pre nego što nastavi sa detaljnim opisom svojih favorita.

Ukrasne jastučnice GULDREGN

Jastuci naslagani jedan na drugi


GULDREGN jastučnice su dostupne u tri različite verzije: plavoj, roze i bež boji. Sve su veličine 50x50 cm i imaju različite uzorke na svakoj strani.

"S GULDREGN jastučnicom dobijate dva jastuka u jednom", kaže Sara sa smješkom. “Ove jastučnice imaju različite uzorke sa svake strane, tako da jedan dan možete koristiti jedan uzorak, a promijeniti ga sljedećeg dana tako što ćete jednostavno okrenuti jastuk. Možete kombinovati jastučnice različitih boja za živopisan izraz ili se zadovoljiti jednom bojom i svakako stvoriti dinamiku. Ono što je ipak najvažnije jeste da su boje prilično prigušene i u skladu sa skandinavskim izrazom koji u JYSKu volimo. Imaji neki ljetni osjećaj - opušten i prirodan,” kaže Sara.

Prekrivač i jastuk za leđa DUNHAMMER

Spavaća soba sa bež prekrivačem i jastucima za leđa


DUNHAMMER je dostupan i kao prekrivač i kao jastuk za leđa. Bež je boje sa malim krugovima utisnutim u tkaninu, a ima volane na ivicama.

Prekrivač je dimenzija 220x240 cm i odgovara bračnom krevetu. Jastuk za leđa je veličine 35x75 cm i idealan je za podršku leđima, na primjer kada želite da čitate u krevetu.

"Ovo je tako lijep dizajn", kaže Sara. „Natur boja prijatna je za oči i za mene stvara prijatnu atmosferu koja nas podstiče da praktikujemo laganiji život i da se ponovo povežemo sa prirodom, našim voljenima i samim sobom. Romantični volani su zaista šlag na torti, zbog čega ćete sigurno zavoljeti ovaj prekrivač”, sa smješkom kaže Sara.

Tepih MASKROS 

Okrugli unutrašnji-spoljašnji tepih ispred četvrtastih tepiha u različitim prirodnim bojama


MASKROS je okrugli tepih za unutrašnje ili vanjsko korištenje. Prečnika je 160 cm.

"MASKROS je vrlo svestran tepih", kaže Sara. “Možete ga koristiti i unutra, u dnevnoj sobi ili kuhinji, i na otvorenom - terasi ili balkonu. Zašto ga ne biste postavili ispod baštenske garniture na svojoj terasi i učinili svoju popodnevnu kafu na suncu još malo prijatnijom?” Sara pita sa osmjehom prije nego što nastavi: “Možete ga i okrenuti – obe strane izgledaju sjajno – da bi duže trajao. Još jednom, mislim da nas ovaj dizajn podstiče da uživamo u životu okruženi svojim voljenima.”

Saznajte više

Boja godine 2023.

Pripremite se za proljeće sa mirnim, zeleno-plavim nijansama

Istaknute lampe novog asortimana

Istaknuti dekorativni artikli novog asortimana

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.