Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 30. 6. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!ZELENI DANI - Uštedite do 70%!


Sada još bolje ponude baštenskog namještaja!Kliknite ovdje

Spavaća soba sa bež prekrivačem i jastucima za leđa i slika Sare Højgaard Rasmussen

Favoriti među tekstilima za dom

Svaki put kada predstavimo novosti u našem asortimanu tekstila, naša Menadžerka kategorije Sara Højgaard Rasmussensa sa nama podijeli svoje favorite i priču iza njih. “Želim da istaknem tri različita proizvoda koji odražavaju uvijek prisutnu ljepotu prirode. Svi imaju smiren - moglo bi se čak reći i utješan izgled, koji smatram da svi danas cijenimo,” kaže Sara pre nego što nastavi sa detaljnim opisom svojih favorita.

Ukrasne jastučnice GULDREGN


GULDREGN jastučnice su dostupne u tri različite verzije: plavoj, roze i bež boji. Sve su veličine 50x50 cm i imaju različite uzorke na svakoj strani.

"S GULDREGN jastučnicom dobijate dva jastuka u jednom", kaže Sara sa smješkom. “Ove jastučnice imaju različite uzorke sa svake strane, tako da jedan dan možete koristiti jedan uzorak, a promijeniti ga sljedećeg dana tako što ćete jednostavno okrenuti jastuk. Možete kombinovati jastučnice različitih boja za živopisan izraz ili se zadovoljiti jednom bojom i svakako stvoriti dinamiku. Ono što je ipak najvažnije jeste da su boje prilično prigušene i u skladu sa skandinavskim izrazom koji u JYSKu volimo. Imaji neki ljetni osjećaj - opušten i prirodan,” kaže Sara.

Prekrivač i jastuk za leđa DUNHAMMER


DUNHAMMER je dostupan i kao prekrivač i kao jastuk za leđa. Bež je boje sa malim krugovima utisnutim u tkaninu, a ima volane na ivicama.

Prekrivač je dimenzija 220x240 cm i odgovara bračnom krevetu. Jastuk za leđa je veličine 35x75 cm i idealan je za podršku leđima, na primjer kada želite da čitate u krevetu.

"Ovo je tako lijep dizajn", kaže Sara. „Natur boja prijatna je za oči i za mene stvara prijatnu atmosferu koja nas podstiče da praktikujemo laganiji život i da se ponovo povežemo sa prirodom, našim voljenima i samim sobom. Romantični volani su zaista šlag na torti, zbog čega ćete sigurno zavoljeti ovaj prekrivač”, sa smješkom kaže Sara.

Tepih MASKROS 

Okrugli unutrašnji-spoljašnji tepih ispred četvrtastih tepiha u različitim prirodnim bojama
Tepih MASKROS Ø160 siva/bijela
125,- KM/kom
169,- /kom
UŠTEDA 26%


MASKROS je okrugli tepih za unutrašnje ili vanjsko korištenje. Prečnika je 160 cm.

"MASKROS je vrlo svestran tepih", kaže Sara. “Možete ga koristiti i unutra, u dnevnoj sobi ili kuhinji, i na otvorenom - terasi ili balkonu. Zašto ga ne biste postavili ispod baštenske garniture na svojoj terasi i učinili svoju popodnevnu kafu na suncu još malo prijatnijom?” Sara pita sa osmjehom prije nego što nastavi: “Možete ga i okrenuti – obe strane izgledaju sjajno – da bi duže trajao. Još jednom, mislim da nas ovaj dizajn podstiče da uživamo u životu okruženi svojim voljenima.”

Saznajte više

Osvježite svoj dom i baštu umjetnim biljkama

Romantični savjeti za Dan zaljubljenih u vašem domu

Favoriti među zavjesama

Boja godine 2023.