Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna
Klupa u hodniku ispod zidne vješalice i klupa sa mjestom za odlaganje ispod prozora

Kako izabrati klupu za hodnik?

Hodnik je prva prostorija koja dočekuje vaše goste i posljednja koju će videti kada napuštaju vaš dom. Zbog toga ima ulogu i u funkcionalnosti i stilu. Klupa za hodnik je komad namještaja koji vam može pomoći da kreirate atmosferu dobrodošlice za svoje goste.

Uz mnogo dostupnih opcija, izbor prave klupe može biti težak. U ovom vodiču ćete saznati kako da pronađete odgovarajuću klupu za vaš dom.

Pronađite odgovarajući namještaj za hodnik

Mnogi hodnici su već prepuni vješalicazza jakne i kapute, cipelara, kišobrana, torbi i odjeće. Klupa može pomoći u stvaranju osjećaja reda u pretrpanom hodniku. Ako zanemarite sav nered, koliko prostora imate za klupu u hodniku? Odlučite se za mjesto, izmjerite ga i počnite da tražite opciju sa utvrđenim dimenzijama. Za mali hodnik je potrebna uska verzija, pa takođe izmerite dužinu i širinu vašeg hodnika kako biste bili sigurni da klupa ne ometa kretanje ukućana.

Also put some thoughts into the users of the bench: If they are children, you might want to find a low bench, while adults will prefer a higher one.

Materijal, stil i boja

Klupe su napravljene od razlilitih materijala: drvo, metal i tapacirane verzije u različitim stilovima. Drvo je klasično i bezvremensko. Nudi prirodnu estetiku i dolazi u raznim završnim obradama kako bi upotpunio vaš dekor. Metal dodaje moderan izgled vašem domu i istovremeno dopunjuje i odgovara savremenom stilu. Tapacirane klupe pružaju plišanu udobnost i dolaze u raznim tkaninama i bojama za personalizaciju vašeg prostora.

Možete odabrati boju koja nadopunjuje vaš postojeći dekor ili koristiti boje za stvaranje kontrasta. Neutralni tonovi poput bijele, sive ili bež nude bezvremensku svestranost, dok smjelije nijanse mogu naglasiti lični stil.

Imajte na umu i efekat koji će klupa imati na hodnik u cjelini. Ako vaš hodnik ima svijetle zidove, tamnija klupa može dodati definiciju, dok klupa svijetle boje može osvijetliti tamniji hodnik.

Dodatan prostor za odlaganje

Mnogi hodnici će imati koristi od dodatnog prostora za skladištenje. Ako vam je mjesto za odlaganje prioritet, odlučite se za klupu sa policom ili sa ugrađenim prostorom za odlaganje ispod sjedišta. Ovaj dodatan prostor se može koristiti za čuvanje cipela, torbi, šešira ili šalova.

Klupa za hodnik sa otvorenim prostorom za odlaganje ispod sjedišta omogućava vam da cipele ne držite na podu i da održavate vaše podove čistim.

Stilizovanje hodnika

Sada kada je vaša klupa na svom mjestu, razmislite kako možete da prostor oko nje iskoristite na najbolji način. Stilizujte ga ukrasnim jastucima ili koristite vrh klupe za izlaganje praktičnih ili ukrasnih predmeta kao što su zdjela za ključeve ili korpa za šalove i rukavice. Ovo će dodati lični pečat vašem hodniku.

Sa ogledalom na zidu, klupa deluje kao prirodni središnji dio, stvarajući prostor za lampu, saksiju sa cvijećem ili tepih.

Klupa za svaku prostoriju

Klupa nije samo komad namještaja za vaš hodnik. Možete koristiti klupe širom doma:

U spavaćoj sobi: Dodajte klupu u podnožje vašeg kreveta, kreirajte dodatno mjesto za sjedenje u spavaćoj sobi.

U vašoj ranoj sobi: Klupa omogućava dodatno mjesto za sjedenje za goste ili mjesto za odmor u pauzama od posla. 

U dnevnoj sobi: Klupa pored prozora ili ispred zida daje dodatno mjesto za sjedenje kada je to potrebno

U sobi za goste: Klupa može biti idealno mjesto za odlaganje stvari kada se gosti pakuju.

Svojom funkcionalnošću i stilom, klupa za hodnik može biti pravi heroj u vašem domu. Uzimajući u obzir navedene savjete, bit ćete na dobrom putu da pronađete klupu koja upotpunjuje vaš prostor i ispunjava vaše potrebe. Istražite JYSKov širok izbor klupa za hodnik i spremite se da transformišete svoj hodnik u elegantnu i funkcionalnu prostoriju.

Saznajte više

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

U fokusu: MARKSKEL kolekcija namještaja za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

Naše omiljene korpe za odlaganje

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LYNGVIG kolekcija

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija

U fokusu: LIMFJORDEN kolekcija