Cipelari i police za obuću

Cipela nikad ne možemo imati previše, zar ne? Međutim, ako u kući nedostaje prostora za skladištenje obuće, ista se lako može naći razbacana po podu ili nagurana na hrpu u dnu ormara. Takođe, ovisno o tome da li ste petočlana porodica ili živite sami, potreba za pametnim rješenjima za skladištenje cipela je različita. Dovedite svoje cipele u red pomoću pametnog ormarića za cipele, police za cipele, cipelara ili stalka za cipele - U JYSKu lako možete pronaći model koji pristaje u vaše predsoblje ili hodnik. Prostor za obuću možete jednostavno proširiti kupovinom nekoliko polica za cipele i njihovim slaganjem ili postavljanjem nekoliko cipelara jedan za drugim. Nudimo vam i velike i male mogućnosti za odlaganje vaše obuće. Birajte između cipelarnika i polica za cipele od metala, bambusa, drveta, furnira i nehrđajućeg čelika u bijeloj i crnoj boji.

Ormarić za cipele ili polica za cipele?

Ormarić za cipele
Ormarić za cipele ima prednost u tome što su njegove police prilagođene baš za odlaganje cipela kako ne bi izgubile svoj oblik. Cipele ovdje uredno stoje na polici, umjesto da leže na velikoj hrpi u ormaru. Ovakav način skladištenja obuće olakšava pronalaženje cipela tokom napornog dana, a takođe ne morate svakoj cipeli tražiti njen par. Osim toga, dio prostora možete osloboditi pomoću zidnog cipelara. Većina ormara namijenjenih cipelama nije duboka, pa zauzimaju manje prostora i lako se mogu postaviti i u jako uzak hodnik.

Stalak ili polica za cipele
S druge strane, stalak ili polica za cipele kompaktnije su od ormarića, ne dominiraju dekorom i za njih je lakše pronaći prostor. Još jedna prednost police za cipele je ta što je lako dostupna kada trebate brzo uskočiti u cipele ili sandale da ispraznite poštansko sanduče ili izađete sa vrećom za smeće. Stalak za cipele možete instalirati gotovo bilo gdje u kući - samo vam je slobodan potreban prostor na zidu. Na ovaj način hodnik djeluje urednije, a to može biti prednost u malim prostorijama.