Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Do 28. 2. dostava online narudžbi u vrijednosti od 400 KM ili više je besplatna!

Tri lustera od bambusa vise iznad trpezarijskog stola i stolna lampa od ratana

Neka vaš dom zasija u novom svjetlu

Širite svjetlost u zimskoj tami. Dekorativna rasvjetna tijela mogu promijeniti raspoloženje u vašem domu i napraviti veliku promjenu, a da ne koštaju puno.

Širite svjetlost u zimskoj tami

Zima može biti duga i mračna, ali uz male dodatke izvora svjetlosti u vašem domu možete stvoriti prijatnu i toplu atmosferu zbog koje će zima izgledati malo kraće.

Stolna lampa od ratana i podna lampa od bambusa


Ukrasnu stolnu lampu ALBERT možete postaviti na police, konzolne stolove ili noćne ormariće. Lampa je izrađena od ratana koji daje toplu svjetlost i stvara predivan efekat sjene.

Ako vam je potrebno malo više svjetlosti, možete dodati našu podnu lampu DANI. Savršena je za osvjetljavanje tamnih uglova. DANI lampa je izrađena od bambusa.

Bež i hrom podna lampa


Još jedna lijepa podna lampa je KRISTOF. Dizajn je klasičniji i elegantniji, te će se uklopiti u većinu domova. Visina KRISTOF lampe će širiti svjetlost dalje po prostoriji. Koristite je kao dodatak plafonskoj rasvjeti. Savršena uz vaše omiljeno mjesto za čitanje.

Stvorite hygge dekorativnom rasvjetom

Svjetlost nije samo svjetlost. Uz odgovarajuće lampe možete stvoriti dom pun prijatne atmosfere. Zimi je primamljivo povući se i ostati unutra. Nažalost, kroz prozore ne prodire puno prirodnog svjetla, a jedan izvor svjetlosti kao što je plafonjera nije uvijek dovoljan.

Tri lustera od bambusa vise iznad stola


Postavite nekoliko lustera jedan do drugog i osigurajte optimalnu rasvjetu u svojoj trpezariji. Naš luster SIGVARD izrađen je od bambusa što ga čini modernim i privlačnim središnjim dijelom.

Crna stolna lampa na radnom stolu


Ako želite da stvorite određenu atmosferu, dobra ideja je korištenje različitih izvora svjetlosti koji mogu stvoriti osjećaj dubine u prostoriji. PATRIK stona lampa može se koristiti u kućnoj kancelariji, ali je savršena i zidnoj ili polici za knjige u dnevnom boravku.

Ukrasni svijećnjaci i svijeće


Svijeće su prijatan i dekorativan dodatan izvor svjetlosti. Kada želite maksimalno prijatnu atmosferu, zapalite nekoliko svijeća i rasporedite ih po svom domu i osvijetlite mračne uglove.

Saznajte više

Boja godine 2023.

Favoriti među tekstilima za dom

Pripremite se za proljeće sa mirnim, zeleno-plavim nijansama

Istaknute lampe novog asortimana

Pronađite najbližu JYSK prodavnicu

Za pomoć i savjete obratite se JYSK osoblju i otkrijte naš širok asortiman proizvoda.