Korpa

Vaša korpa je prazna

Korpa

Vaša korpa je prazna

Trpezarija - Trpezarijski set

 
BJERT D120 bukva + 4 BJERT bukva
 
BJERT D120 kafa + 4 TUREBY krem
 
JEGIND Ø105 + 4 KLARUP bijela
JEGIND Ø105 + 4 KLARUP bijela
 
LUNDBY D180 smeđa + 4 BORUP sme.
LUNDBY D180 smeđa + 4 BORUP sme.
 
RYSLINGE D180/270 + 4 RYSLINGE
RYSLINGE D180/270 + 4 RYSLINGE
 
GADESKOV D190 + 4 KASTRUP crna/hr.

Da li tražite novu trpezarijsku garnituru?

U JYSK-u imamo široku lepezu trpezarijskih garnitura, tako da ćete sigurno pronaći jednu koja zadovoljava vaše potrebe. Vrijeme koje provedemo za trpezarijskim stolom je, na mnogo načina, fokus dana. Na tom mjestu možemo sjesti i opustiti se nakon dugog dana, dok ujedno uživamo u dobrom jelu. Važno je imati trpezarijsku garnituru koja upotpunjuje dekor, ali prvo i najvažnije jeste da stol i stolice moraju pružiti udobno mjesto za sjediti.

Nudimo i velike i male trpezarijske stolove, tako da bilo da tražite trpezarijsku garnituru za cijelu porodicu ili manju trpezarijsku garnituru za kuhinju, sigurno ćete naći nekoliko privlačnih opcija u JYSK-u. Dodatna krila se mogu kupiti za nekoliko naših stolova i predstavljaju praktično rješenje kada imate goste i kada vam treba dodatni prostor na stolu. 

U JYSK-u ćete pronaći trpezarijske garniture stolova i stolica sa širokom lepezom materijala, uključujući borovinu, bukvu, hrastovinu, jasen, eukaliptus, završnu obradu visokog sjaja, staklo, metal, platneni i kožni izgled. 

Ako ste zadovoljni sa stolom ili stolicama koje već posjedujete, onda možete također kupiti odvojeno ili stol ili stolice. 

SAZNAJTE PRVI JYSK NOVOSTI

Visa Mastercard