Da li tražite novu trpezarijsku garnituru?

U JYSKu imamo široku lepezu trpezarijskih garnitura po odličnim cijenama, tako da ćete sigurno pronaći jednu koja zadovoljava vaše potrebe. Vrijeme koje provedemo za trpezarijskim stolom je, na mnogo načina, fokus dana. Na tom mjestu možemo sjesti i opustiti se nakon dugog dana, dok uživamo u dobrom jelu sa porodicom. Važno je imati trpezarijski set koji upotpunjuje dekor, ali prvo i najvažnije jeste da stol i stolice moraju pružiti udobno mjesto za sjediti.

Nudimo i velike i male trpezarijske stolove, tako da bilo da tražite trpezarijsku garnituru za cijelu porodicu ili manju trpezarijsku garnituru za kuhinju, sigurno ćete naći nekoliko privlačnih opcija u JYSKu. Dodatna krila se mogu kupiti za nekoliko naših stolova i predstavljaju praktično rješenje kada imate goste i kada vam treba dodatni prostor na stolu. 

U JYSKu ćete pronaći trpezarijske setove stolova i stolica sa širokom lepezom materijala, uključujući borovinu, bukvu, hrastovinu, završnu obradu visokog sjaja, staklo, metal, platneni i kožni izgled. 

Ako ste zadovoljni sa stolom ili stolicama koje već posjedujete, onda možete također kupiti odvojeno ili trpezarijski stol ili stolice

Trpezarija - Trpezarijski set