Da li tražite novu trpezarijsku garnituru?

Trpezarijske setove po odličnim cijenama čekaju vas u JYSKom širokom asorimanu namještaja; tako da ćete sigurno pronaći set koji zadovoljava vaše potrebe. Vrijeme koje provedemo za trpezarijskim stolom je, na mnogo načina, fokus dana. Na tom mjestu možemo sjesti i opustiti se nakon dugog dana, dok uživamo u dobrom jelu sa porodicom. Važno je imati trpezarijski set koji upotpunjuje dekor našeg enterijera, ali prvo i najvažnije jeste da stol i stolice moraju pružiti udobno mjesto za sjediti.

Nudimo i velike i male trpezarijske stolove, tako da bilo da tražite trpezarijsku garnituru za cijelu porodicu ili manju trpezarijsku garnituru za kuhinju, sigurno ćete naći nekoliko privlačnih opcija u JYSKu. Dodatna krila se mogu kupiti za nekoliko naših stolova i predstavljaju praktično rješenje kada imate goste i kada vam treba dodatni prostor na stolu. 

U JYSKu ćete pronaći trpezarijske setove stolova i stolica sa širokom lepezom materijala, uključujući borovinu, bukvu, hrastovinu, završnu obradu visokog sjaja, staklo, metal, platneni i kožni izgled. 

Ako ste zadovoljni sa stolom ili stolicama koje već posjedujete, onda možete također kupiti odvojeno ili trpezarijski stol ili stolice

Trpezarija - Trpezarijski set